Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Excator23cm

80+ Gold
Ekrem ne işe yarıyor en güzel yerlerden biri olan kadıköyü çöp götürüyor
Terorist kitapları satılıyor bir yandan chp hdp'yi ve demirtaşı savunuyor.Çok kötü yerdeler...

majorw0w

80+ Silver
onca insan var dostum hepsinin isimlerini nasıl veriyim içişleri bakanlığına küfür edip serbest kalıyorsa neden erdoğana bir şey denilince daha açılıyor koca da onca rağmen önlemleri alin diyor sonra gelip özür diliyor insanları ***** yerine koyuyorlar pandemi yalan onlarda akıl olsa önlemleri alıp insanlara örnek olurdu esnafın çalışanları mahvettiler virüs yüzünden bunları virus yokmuş gibi davranıyorlar nerde söylemiş ağıt yaktığını canan
Hakaret ayrı şey eleştiri ayrı şey. Sen gidip devletin başkanına küfür , hakaret edersen tabi hapse de girersin.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşlar adidas isimli şahıs siyasette işine gelen şeyleri tak diye forumda konu açıyor ama işine gelmeyen bir şey olduğunda ortalıklarda yok kendisi😁🤭. Keşke bu forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılsa dediğim kişilerdendir kendisi.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
onca insan var dostum hepsinin isimlerini nasıl veriyim
Ben hiç isim olmadığını söylüyorum. Sen ise onca isim olduğunu. Tek birini söylesen bile, kabul ederim.
içişleri bakanlığına küfür edip serbest kalıyorsa neden erdoğana bir şey denilince daha açılıyor
Küfrediyor hocam. Bunun Erdoğan'ı, Soylu'su yok. Sana küfretsem bile, bana dava açabilirsin. Bir koltuk sahibi olmana gerek yok yani. Fakat, ilk defa kanunları çiğnersen, cezâ almıyorsun. Denetimli serbestlik gibi bir şey veriyorlar. İkinci kez bir kanunu çiğnersen, ceza alıyorsun. -Aç, oku kanun maddelerini. Yasaya göre ceza veriliyor, birinin yönlendirmesine göre değil.- O eleman, Soylu'nun annesine küfrettiğinde ilk cezası olduğu için serbest bırakılmıştı. Buradan aldığı gazla, Erdoğan'a da küfretti. Ve ceza aldı. (Cezasını tam olarak bilmiyorum.)
koca da onca rağmen önlemleri alin diyor sonra gelip özür diliyor insanları ***** yerine koyuyorlar pandemi yalan onlarda akıl olsa önlemleri alıp insanlara örnek olurdu esnafın çalışanları mahvettiler virüs yüzünden bunları virus yokmuş gibi davranıyorlar
Pandemi hakkında bilgim yok. Virüsün komplo teorisi olduğunu söyleyenler de var, gerçek olduğunu söyleyenler de. Hangisinin doğru olduğunu teyit edebilecek kapasitem yok. Bilgi birikimim yok. Bu yüzden yorumsuz bırakıyorum. Fakat devletin almış olduğu kurallara da uyuyorum.
nerde söylemiş ağıt yaktığını canan
Canan'ın Ermeni soykırımı için yazdığını atayım ilk olarak; Halk TV'de paylaşmıştı bunu:
Canan 1.jpg

Canan 4.jpg

Bir başka suçunu da ekliyorum. Terör örgütü üyesi Sakine Cansız'ın ardından söyledikleri:
Canan 2.jpg

Sadece Sakine Cansız'ın leşini övmekle kalmayıp, sözde komutanlarına da selam çakıyor:
Canan 7.jpg

Bir sonraki de, devlete seri katil diyen Canan:
Canan 6.jpg

15 Temmuz'da, sokağa çıkıp darbecilerin karşısında dikilen halk için yazdığı twit:
Canan 5.jpg

HDP'den önceki terörist partisinin, CHP ile kol kola olduğunu itiraf ettiği twit:
Canan 8.jpg

Bu da bonus olsun. Direk kendi söylemi, CHP'nin sağ kesimden oy almak için nasıl takiyyecilik yaptığını anlatıyor: https://twitter.com/muratsarica_/status/1128667171075313666

----

Bir diğer meseleye değineyim. Taciz ve tecavüz vakaları. Twitter'dan kontrol et; CHP Gençlik Kollarına üye olan kadınlar tacize uğruyor ve Canan bu tacizlerin üstünü kapatıyor. Bunu, bizzat tacize uğrayan kadınlar yazdı Twitter'dan. Bunu yazdıkları için partiden atıldılar. O kadar çok taciz ve tecavüz vakası oldu fakat CHP yönetiminden hiç açıklama yok. Canan, zaten tacizcileri savunmasıyla ünlendi. Ama kime sorsan, taciz denildi mi Ensar Vakfını anar. Ensar Vakfı'nın avukatları, tacizciyi dava ederek 508 yıl ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmasını sağladılar. CHP ise, içindeki taciz ve tecavüzcüleri savunup; mağdurları dava açmakla tehdit etti.

Fazilet Durağı hadisesi, savcılığın yayınladığı kamera görüntüleri ile yalanlanmış olmasına rağmen; CHP'li İstanbul Belediyesinden hiç açıklama yok... Fakat Murat Ongun, hatâ ettik diye itiraf ediyor. Hangisini ele alsan, tutulacak yanı kalmıyor...

İşte, bu kadın İstanbul Eş Başkanı. Yani, Ekrem'in ne kadar yetkisi varsa, bunun da aynı seviyede yetkisi var. İstanbul'u yönetiyor. CHP'nin yönetiminde yer alan isimlerden birisi. Sen Ak Parti'yi sevmeyince, başa çıkardığın kişiler bunlar olacak. Kılıçdaroğlu'nun, PYD'yi -PKK'nın Suriye'deki adı- terör örgütü olarak görmediğini zaten biliyorsundur. Adam canlı yayında itiraf etti bunu.

Böyle devam et hocam. Bunlar geldiğine tüm sorunlarımız bitecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrem ne işe yarıyor en güzel yerlerden biri olan kadıköyü çöp götürüyor
Terorist kitapları satılıyor bir yandan chp hdp'yi ve demirtaşı savunuyor.Çok kötü yerdeler...
Daha kötüsü, halk tüm bunları savunacak şekilde bahane bulabiliyor. Bu nasıl bir kafa, anlamıyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,773
İsim
Mert Can Ergün
Canan Karatay terörist se erdoğan da terörist sıze göre chp terörist olarak görüyorsunuz bizde erdoğani terörist olarak görüyoruz

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Canan Karatay terörist se erdoğan da terörist sıze göre chp terörist olarak görüyorsunuz bizde erdoğani terörist olarak görüyoruz
Bunca paylaşıma rağmen, Canan Kaftancıoğlu'nun terör destekçisi olduğunu düşünmüyorsan; hiç kimse terörist değil demektir.

Ayrıca, bir ton belgeyle, onlarca farklı şey yazıyorum. Tek düze cevap veriyorsun. Yazdıklarımın çoğu havada kalıyor, cevap verilmiyor.

En basitinden, taciz ve tecavüz vakalarını havada bırakmayıp, desteklediğin kesimin yanlış yaptığını söylemeni beklerdim. Hem beni eleştirmemekle suçluyorsun; hem de sen böylesine net bir olayda bile eleştiri yapmadan, geçip gidiyorsun.

Yani, her şeyi geçtim; Canan'ın şu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyebilirdin. Niye böylesiniz ki?

Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
@E++n olum seni dövecem bana konu dışına gel muhabbet dönüyor dedin kalp krizi geçirecem olum

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bahsettiğin kişiler sürekli mi bu tarz konular açıyor malum marka gibi? Hayır
Bu herifin tek amacı milleti kışkırtmak.
Forumun ilk zamanlarında evet, sürekli muhalif konular açıyorlardı. 2-3 kişi vardı bunu yapan, her biri ayrı ayrı konu açıyordu. Bende her biriyle ayrı ayrı konuyu tartışıyordum.

Etiketlemek isterdim ama şimdi baktım, hepsi ceza almış. Profilleri kapanmış sanırım.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Dün öğretmen, doktor, asker, polis, 40 bin insanımızı şehit eden, otobüs duraklarında bomba patlatan, 3 bin çocuğu dağa kaçıran, gencecik Necmettin öğretmenin önünü kesip katleden PKK terör örgütü yöneticilerinden terörist Nurettin Demirtaș'ın kitabı İBB rafında yer aldı. İstanbul'da yaşayan biri olarak içim kan ağlıyor. Daha önce de Selehattin Demirtaș ve Sakine Cansız'ın kitabı satılmıştı.
Şimdi iktidar bloğunda değilim muhalefet bloğundayım fakat eliştirmezsek gelişmeyiz bunu söyliyim
öncelikle iktidarın yaptığı hata bunu bastırmak
muhalefetin yaptığı hata bunun yanında durmak
iktidarın yaptığı hata abdullah öcalan'ı zamanında televizyona çağırmak yani suç kesinlikle muhalefette veya iktidarda değil 2 tarafta kendi çıkarları doğrultusunda ülkeye zararı da olsa insanları destekliyor
...

Forumun ilk zamanlarında evet, sürekli muhalif konular açıyorlardı. 2-3 kişi vardı bunu yapan, her biri ayrı ayrı konu açıyordu. Bende her biriyle ayrı ayrı konuyu tartışıyordum.

Etiketlemek isterdim ama şimdi baktım, hepsi ceza almış. Profilleri kapanmış sanırım.
hocam siz de iktidar partisi kusursuz gibi konuşmayın allahın aşkına ama ya

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Şimdi iktidar bloğunda değilim muhalefet bloğundayım fakat eliştirmezsek gelişmeyiz bunu söyliyim
öncelikle iktidarın yaptığı hata bunu bastırmak
muhalefetin yaptığı hata bunun yanında durmak
iktidarın yaptığı hata abdullah öcalan'ı zamanında televizyona çağırmak yani suç kesinlikle muhalefette veya iktidarda değil 2 tarafta kendi çıkarları doğrultusunda ülkeye zararı da olsa insanları destekliyor
...
Eleştirmezsek gelişemeyiz kısmına yüzde yüz katılıyorum. Fakat, İktidarın yaptığı bunu bastırmak değil. İktidar tabii ki terör propagandası yapanları halka duyuracak. Muhalefetin de bunu yapması gerekiyor. Terör destekçisi HDP ile yollarını ayırsın; iktidara prim vermesin o hâlde. Fakat genel başkanı, PKK'nın Suriye kolu için "Kendi hâlinde, kendi halkını savunmaya çalışan bir örgüt." diyor. Terör örgütü olmadıklarını söylüyor. Bunu kendisine söyleten iktidar mı? Tabii ki hayır. Kandil'in yönlendirmesiyle oy kullananların desteğini almak.

Abdullah Öcelan değil de, kardeşi TRT Kurdi televizyonuna çıkmıştı sanırım. İsmini hatırlamıyorum. Belediye seçimleri dönemiydi ve o dönem Kandil'deki sözde terör yöneticileri; "Özellikle İstanbul'da Ak Parti'ya karşı İmamoğlu'na oy verin. İktidarı alaşağı edelim." diye demeç veriyordu. Bazı kimseler, teröristlerin yönlendirmesiyle oy kullanacaktı yani. Devlette, buna refleks olarak Öcelan'ın kardeşini Kürtçe yayın yapan bir televizyon kanalına çıkardı ve "PKK Kürtlerin hakkını savunmuyor. Onlar teröristtir. Kandil, Kürtlerin hakkını savunmuyor. Kürtlere zulmediyor. PKK, CIA gibi dış istihbarat kurumlarının kurduğu örgüttür." diye durumu anlattı.

Söylediklerinde yanlış bir şey var mı? Düşün bak; Öcelan'ın kardeşi Kürtçe yayın yapan televizyonda böyle konuşturuluyor. CHP'nin genel başkanı ise, PYD'nin terör örgütü olmadığını savunuyor. Kürdistan'ı kuracağız, Türkiye'yi böleceğiz." diye propaganda yapan bir kanalda, CHP'li vekillerden birisi demeç veriyor. GARA için iktidarı suçluyor. Hangisi daha tezat?
Tamam, bende bu şahsın televizyonda demeç vermesini istemezdim ama muhalefetin oy uğruna yaptıkları devleti bu yola itti.

hocam siz de iktidar partisi kusursuz gibi konuşmayın allahın aşkına ama ya
Kusurlarını ben söylüyorum. Kusursuz gibi konuşan Ak Partilileri de sevmiyorum. Bunu forumda daha önce de dile getirdim. Fakat karşımdaki muhalif kesimi savunanlar, terör propagandası yapan vekilleri için bile, "Yanış yaptı." demiyorlar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Eleştirmezsek gelişemeyiz kısmına yüzde yüz katılıyorum. Fakat, İktidarın yaptığı bunu bastırmak değil. İktidar tabii ki terör propagandası yapanları halka duyuracak. Muhalefetin de bunu yapması gerekiyor. Terör destekçisi HDP ile yollarını ayırsın; iktidara prim vermesin o hâlde. Fakat genel başkanı, PKK'nın Suriye kolu için "Kendi hâlinde, kendi halkını savunmaya çalışan bir örgüt." diyor. Terör örgütü olmadıklarını söylüyor. Bunu kendisine söyleten iktidar mı? Tabii ki hayır. Kandil'in yönlendirmesiyle oy kullananların desteğini almak.

Abdullah Öcelan değil de, kardeşi TRT Kurdi televizyonuna çıkmıştı sanırım. İsmini hatırlamıyorum. Belediye seçimleri dönemiydi ve o dönem Kandil'deki sözde terör yöneticileri; "Özellikle İstanbul'da Ak Parti'ya karşı İmamoğlu'na oy verin. İktidarı alaşağı edelim." diye demeç veriyordu. Bazı kimseler, teröristlerin yönlendirmesiyle oy kullanacaktı yani. Devlette, buna refleks olarak Öcelan'ın kardeşini Kürtçe yayın yapan bir televizyon kanalına çıkardı ve "PKK Kürtlerin hakkını savunmuyor. Onlar teröristtir. Kandil, Kürtlerin hakkını savunmuyor. Kürtlere zulmediyor. PKK, CIA gibi dış istihbarat kurumlarının kurduğu örgüttür." diye durumu anlattı.

Söylediklerinde yanlış bir şey var mı? Düşün bak; Öcelan'ın kardeşi Kürtçe yayın yapan televizyonda böyle konuşturuluyor. CHP'nin genel başkanı ise, PYD'nin terör örgütü olmadığını savunuyor. Kürdistan'ı kuracağız, Türkiye'yi böleceğiz." diye propaganda yapan bir kanalda, CHP'li vekillerden birisi demeç veriyor. GARA için iktidarı suçluyor. Hangisi daha tezat?
Tamam, bende bu şahsın televizyonda demeç vermesini istemezdim ama muhalefetin oy uğruna yaptıkları devleti bu yola itti.

Kusurlarını ben söylüyorum. Kusursuz gibi konuşan Ak Partilileri de sevmiyorum. Bunu forumda daha önce de dile getirdim. Fakat karşımdaki muhalif kesimi savunanlar, terör propagandası yapan vekilleri için bile, "Yanış yaptı." demiyorlar.
hocam bakın zaten ben yazım da açık konuştum bir de bu konulara bir kaç sene önceye kadar hakim olmadığım için yazdıklarınızı tam anlayamadım ama 2 tarafta terörü destekleyerek büyük yanlış yaptı ve terörü destekleyen kısmı muhalif blok değil de CHP olarak alırsak daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom