Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
tayyip deden virüs bahanesiyle cafeleri lokantaları müşteriye kapatırken kendisi konferans da ne sosyal mesafe var her yer kapalı olurken kendisi virüs yokmuş gibi davranıyor millet de koyun gibi gidiyorlar allah akıl fikir versin millette akıl yok
Kendi hatası o mantıklı olan evde kalmak şuanda.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bakın gerçek eleştiri şudur sevdiğin biri iyi bişey yaptığında helal kötü bir şey yaptığında ise kötü bu şöyle yap bence demek eleştiridir sevmedikleriniz içinde geçerli sev sevme iyiye iyi kötüye kötü demektir eleştiri.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bakın gerçek eleştiri şudur sevdiğin biri iyi bişey yaptığında helal kötü bir şey yaptığında ise kötü bu şöyle yap bence demek eleştiridir sevmedikleriniz içinde geçerli sev sevme iyiye iyi kötüye kötü demektir eleştiri.
Bunu yapmayan da gelişemez zaten. Yerinde sayıp durur.
CHP mesela, kurucu parti olmasına rağmen %25'i geçemiyor. 100 yıl olacak neredeyse. Bir kendine durup özeleştiri yapması ve "Biz halka ulaşamıyoruz demek ki." deyip, kendini düzeltmesi gerekiyor.

Ak Parti'de son seçimlerde yerinde sayıyor. Hep %50 civarında ama yerinde sayıyor. Hatta belediye seçimlerinde düşüşe geçti. Onların da kendilerine çekidüzen vermesi ve eski oy oranlarını almak için çabalaması gerekiyor. Bunu yapmazlarsa, Ak Parti'de gelişemez.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Dostlar bu çocuk adam AKP'ye her şeyini verir. Keşke herkesin bir kerelik küfür hakkı olsa. Adidas, paragraf yazardım tüm aile bireylerine.
bir kişinin düşüncesi yüzünden masum olan aile bireylerine neden sövesin ki,bu kadar acımasız mısın birde @Usta... yorumuna muhteşem atmış gerçekten muhteşem ayıp -rep reportladım

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
bir kişinin düşüncesi yüzünden masum olan aile bireylerine neden sövesin ki,bu kadar acımasız mısın birde @Usta... yorumuna muhteşem atmış gerçekten muhteşem ayıp -rep reportladım
Bende raporladım. Kural ihlâli olup olmadığını bilmiyorum ama yetkililer ilgilenir artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyasetle ilgili hiçbir şey bilmeyenler bu konuda tartışmaya girmiş.
Konu bence kilitlenmeli.
@crazyreign @banxtre @Emir Aydın @Toxpox @Mehmet Yılmaz .
Hocam, o zaman siyaset konuşmak temelli yasaklansın forumda. Herkes bilmediği konular hakkında konuşmak ve öğrenmek için geliyor foruma. Öyle şey mi olur?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Avolay

80+ Gold
CHP'ye oy veriyorsan, CHP'yi destekliyorsundur. Ak Parti'de daha iyi olacağını düşünüyordur. Sonuçta, Ak Parti seçimi kaybettiğinde yerine diğer partilerin gelme şansı yok. Gelirse CHP gelir. Biz de CHP üzerinden konuşuyoruz hâliyle.

Mansur Yavaş için, Recep Koyuncu ile olan ilişkisini araştır derim. Ve, İyi Parti'nin HDP'li vekillerin fezlekesini onaylayacağını söylemesinden sonra, Mansur Yavaş'ın çatı adayı olma işi de iptal oldu.
Anlamıyor bir sonraki seçimde başkanın değişebileceğini anlamıyor chp kazanırsa :/

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
@adidas chp yi sevmiyorsan chp ile ilgili paylaşım yapman çok yanlış bende ak parti erdoğani sevmiyorum ben bunla ilgili paylaşım yapıyormuyum siyaset konuşmak özgür olsaydı Twitter da sosyal medyada dışarı da konuşurduk siyaset insanları ayırıyor sen toplumda siyaset konuşabiliyormusun gidip chp yada başka parti hakkında kötü şeyler konuşursan oda gelip senin tuttuğun partiyi kötüler iş kötüye gider siyaset iyi bir şey değil

Avolay

80+ Gold
Bende raporladım. Kural ihlâli olup olmadığını bilmiyorum ama yetkililer ilgilenir artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, o zaman siyaset konuşmak temelli yasaklansın forumda. Herkes bilmediği konular hakkında konuşmak ve öğrenmek için geliyor foruma. Öyle şey mi olur?
Heryerde yadakladınız zaten :D?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Anlamıyor bir sonraki seçimde başkanın değişebileceğini anlamıyor chp kazanırsa :/
Hadi diyelim ki başkan değişti. Çatı adayı da CHP tabanından gelme birisi değil. Geri kalan kadrolar, onca bakan... CHP kazanacak ve o zihniyetten hiç kimse yönetimde yer almayacak mı? Nasıl bir hayâl dünyasında yaşıyorsunuz hocam? Oy verdiğin partiye, desteklediğin için oy verirsin. Başka amaçlarla oy veriyorsan, sorun var demektir.

Avolay

80+ Gold
Hadi diyelim ki başkan değişti. Çatı adayı da CHP tabanından gelme birisi değil. Geri kalan kadrolar, onca bakan... CHP kazanacak ve o zihniyetten hiç kimse yönetimde yer almayacak mı? Nasıl bir hayâl dünyasında yaşıyorsunuz hocam? Oy verdiğin partiye, desteklediğin için oy verirsin. Başka amaçlarla oy veriyorsan, sorun var demektir.
MHP'liler size verirken sıkıntı yok ama :D çok çakalsınız var ya

Top Bottom