Fevkelade1i
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,059
- İsim
- Muhammet Trabzon
Söylediği şey iftira değil ki, kötülemek olsun? Partinin yaptığı bir eylemi söylüyor ve eleştiriyor. Sen de Ak Parti için yap. Tutan mı var?@adidas chp yi sevmiyorsan chp ile ilgili paylaşım yapman çok yanlış bende ak parti erdoğani sevmiyorum ben bunla ilgili paylaşım yapıyormuyum siyaset konuşmak özgür olsaydı Twitter da sosyal medyada dışarı da konuşurduk siyaset insanları ayırıyor sen toplumda siyaset konuşabiliyormusun gidip chp yada başka parti hakkında kötü şeyler konuşursan oda gelip senin tuttuğun partiyi kötüler iş kötüye gider siyaset iyi bir şey değil
Ayrıca, her yerde siyaset konuşuluyor ülkede. Forumlar olsun, Twitter olsun, çevremizdeki insanlarla olsun....
Mesaj otomatik birleştirildi:
MHP'liler Ak Parti'yi desteklemeden, onun yanlış yolda olduğuna inanarak oy veriyorsa, orada da sıkıntı var. Benim ülkücü arkadaşlarım var. Eleştiririz de, destekleriz de kendi partilerimizi.MHP'liler size verirken sıkıntı yok amaçok çakalsınız var ya
Sen hem CHP'yi tasvip etmediğini söylüyorsun, hem de ona oy veriyorsun. Asıl çakallık budur. Ben bu şekilde düşünen bir MHP'li görmedim.