Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@adidas chp yi sevmiyorsan chp ile ilgili paylaşım yapman çok yanlış bende ak parti erdoğani sevmiyorum ben bunla ilgili paylaşım yapıyormuyum siyaset konuşmak özgür olsaydı Twitter da sosyal medyada dışarı da konuşurduk siyaset insanları ayırıyor sen toplumda siyaset konuşabiliyormusun gidip chp yada başka parti hakkında kötü şeyler konuşursan oda gelip senin tuttuğun partiyi kötüler iş kötüye gider siyaset iyi bir şey değil
Söylediği şey iftira değil ki, kötülemek olsun? Partinin yaptığı bir eylemi söylüyor ve eleştiriyor. Sen de Ak Parti için yap. Tutan mı var?

Ayrıca, her yerde siyaset konuşuluyor ülkede. Forumlar olsun, Twitter olsun, çevremizdeki insanlarla olsun....
Mesaj otomatik birleştirildi:

MHP'liler size verirken sıkıntı yok ama :D çok çakalsınız var ya
MHP'liler Ak Parti'yi desteklemeden, onun yanlış yolda olduğuna inanarak oy veriyorsa, orada da sıkıntı var. Benim ülkücü arkadaşlarım var. Eleştiririz de, destekleriz de kendi partilerimizi.

Sen hem CHP'yi tasvip etmediğini söylüyorsun, hem de ona oy veriyorsun. Asıl çakallık budur. Ben bu şekilde düşünen bir MHP'li görmedim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
Söylediği şey iftira değil ki, kötülemek olsun? Partinin yaptığı bir eylemi söylüyor ve eleştiriyor. Sen de Ak Parti için yap. Tutan mı var?

Ayrıca, her yerde siyaset konuşuluyor ülkede. Forumlar olsun, Twitter olsun, çevremizdeki insanlarla olsun....

MHP'liler Ak Parti'yi desteklemeden, onun yanlış yolda olduğuna inanarak oy veriyorsa, orada da sıkıntı var. Benim ülkücü arkadaşlarım var. Eleştiririz de, destekleriz de kendi partilerimizi.

Sen hem CHPyi tasvip etmediğini söylüyorsun, hem de ona oy veriyorsun. Asıl çakallık budur. Ben bu şekilde düşünen bir MHP'li görmedim.
ozgurse niye hapse atiyorlar

Avolay

80+ Gold

Sen hem CHP'yi tasvip etmediğini söylüyorsun, hem de ona oy veriyorsun. Asıl çakallık budur. Ben bu şekilde düşünen bir MHP'li görmedim.
CHP'yi terör konusunda desteklemiyorum çoğu eyleminin destekcisiyim ama CHPliyim diyemem :D? Anlayabildin mi? Daha da yazma siyasi tartışma öevirmemiz veya çevirmenşz ülkeye hiçbir şey kazandırmayacak

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
ozgurse niye hapse atiyorlar
Kim eleştirdiği için hapse girdi? Küfretmek değil bak, eleştirmek diyorum? Soyuna sopuna küfrederse biri, bi' zahmet hapse girsin. Kanunlara aykırı zaten.

CHP'yi terör konusunda desteklemiyorum çoğu eyleminin destekcisiyim ama CHPliyim diyemem :D? Anlayabildin mi? Daha da yazma siyasi tartışma öevirmemiz veya çevirmenşz ülkeye hiçbir şey kazandırmayacak
Hahahhaha... Yahu, terör bu ülkenin en büyük belası. En çok para harcadığımız, en büyük sorunumuz. En büyük sorunda desteklemediğin partiyi, diğer işlerinde destekliyorsun. Ve, bu partinin iktidara geldiğinde; senin de desteklemediğin terör politikalarını devam ettirmeyeceğini düşünüyorsun?

Bu saatten sonra ne desem boş zaten.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
Kim eleştirdiği için hapse girdi? Küfretmek değil bak, eleştirmek diyorum? Soyuna sopuna küfrederse biri, bi' zahmet hapse girsin. Kanunlara aykırı zaten.

Hahahhaha... Yahu, terör bu ülkenin en büyük belası. En çok para harcadığımız, en büyük sorunumuz. En büyük sorunda desteklemediğin partiyi, diğer işlerinde destekliyorsun. Ve, bu partinin iktidara geldiğinde; senin de desteklemediğin terör politikalarını devam ettirmeyeceğini düşünüyorsun?

Bu saatten sonra ne desem boş zaten.
araştır gazeteciler niye icerde bir haber ve paylaşım da içeriye atıyorlar herhangi suçları olmadığı halde erdoğanin zoruna gidiyor

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
araştır gazeteciler niye icerde bir haber ve paylaşım da içeriye atıyorlar herhangi suçları olmadığı halde erdoğanin zoruna gidiyor
Ülkede sesini duyurmaya doğruları söylemeye çalışan herkesi fetöcü diye içeri atıyorlar zaten.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İsim ver, araştırayım? Devletin gizli sırlarını, MİT'i ifşâ edenler zaten kanunen hapse atılmalı. Fakat sırf Erdoğan'ı eleştirdi diye hapse giden mi var? Yahu, Terör Bildirisine imza atan sözde akademisyenlere devlet tazminat ödedi? Daha n'olsun?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
fatih portakal vs diyorsan o adam 42 terörist öldürüldüğünde ne diyeilm allah rahmet eylesin diyen biri ben daha bişi demiyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
İsim ver, araştırayım? Devletin gizli sırlarını, MİT'i ifşâ edenler zaten kanunen hapse atılmalı. Fakat sırf Erdoğan'ı eleştirdi diye hapse giden mi var? Yahu, Terör Bildirisine imza atan sözde akademisyenlere devlet tazminat ödedi? Daha n'olsun?
Erdoğan hakkında eleştir bakalım o zaman gidiyormusun gitmiyormusun hapse

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün

Eleştiriyorum. Burada vergilerin adaletsizliğini kaç kez yazacam daha? Hapse de girmedim daha
Eleştiriyorum. Burada vergilerin adaletsizliğini kaç kez yazacam daha? Hapse de girmedim daha 😂 😁
nerede eleştirdin vergiyle bir şey olmaz vergi dışında

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@mertt58 Kongrelerdeki görüntünün yanlış olduğunu, cenazedeki kalabalığın hoş olmadığını söyledim. Forumdaki konulara gidip, yorumuma bakabilirsin. Hatta çok eski konulara gidebilirsen, eğitim alanındaki eleştirilerimi de görürsün.

İllâ küfretmemi, üslûpsuz bir şekilde iftira atmamı mı bekliyorsun? Eleştiriden anladığın bu mu? Ve, bana hâlâ isim vermedin. Küfrettiği, iftira attığı, devletin bütünlüğünü bozmaya yönelik işler yaptığı için değil; sırf Erdoğan'ı eleştirdiği için hapse atılan isimler söyleyecektin.

Bu ülkede, içişleri bakanına küfredenler bile serbest kalabiliyor. Canan Kaftancıoğlu bile tutuklanmadı yahu, neyin kafasındasınız? Kadın her sene, Ermenileri katlettiğimizi söyleyip ağıt yakıyor. Devletin seri katil olduğunu söyleyip, kanunları direkt çiğniyor...

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
@mertt58 Kongrelerdeki görüntünün yanlış olduğunu, cenazedeki kalabalığın hoş olmadığını söyledim. Forumdaki konulara gidip, yorumuma bakabilirsin. Hatta çok eski konulara gidebilirsen, eğitim alanındaki eleştirilerimi de görürsün.

İllâ küfretmemi, üslûpsuz bir şekilde iftira atmamı mı bekliyorsun? Eleştiriden anladığın bu mu? Ve, bana hâlâ isim vermedin. Küfrettiği, iftira attığı, devletin bütünlüğünü bozmaya yönelik işler yaptığı için değil; sırf Erdoğan'ı eleştirdiği için hapse atılan isimler söyleyecektin.

Bu ülkede, içişleri bakanına küfredenler bile serbest kalabiliyor. Canan Kaftancıoğlu bile tutuklanmadı yahu, neyin kafasındasınız? Kadın her sene, Ermenileri katlettiğimizi söyleyip ağıt yakıyor. Devletin seri katil olduğunu söyleyip, kanunları direkt çiğniyor...
onca insan var dostum hepsinin isimlerini nasıl veriyim içişleri bakanlığına küfür edip serbest kalıyorsa neden erdoğana bir şey denilince daha açılıyor koca da onca rağmen önlemleri alin diyor sonra gelip özür diliyor insanları ***** yerine koyuyorlar pandemi yalan onlarda akıl olsa önlemleri alıp insanlara örnek olurdu esnafın çalışanları mahvettiler virüs yüzünden bunları virus yokmuş gibi davranıyorlar nerde söylemiş ağıt yaktığını canan

Top Bottom