Neler Yeni

İberia dlc ve special transport hk.

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
merhaba iyi forumlar malum 20 kasımdan sonra steam usd geçecek ve steam şu anda iberia dlc indirimde sizce şimdi alınır mı yoksa 20 kasımdan sonraki olacak indirimler beklenir mi

2inci olarak special kargoda indirimde ve kargoları çok geniş gişe veya sınır kapılarında nasıl geçirliyor o kadar geniş kargoyu nasıl geçiriyorsunuz şimdiden yardımlar için teşekkürler

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Iberia DLC'nin şu an indirimdeki dolar fiyatı 9 dolar. Türk Lirası'na çevirince 253 lira kadar ediyor. TL fiyatıyla 135 TL'ye düşmüş şu anda. Kur dolara döndükten sonra bize özel indirimle 5 dolar yaparlarsa bugünkü fiyata ancak alabiliyorsun, ona göre kararını ver işte.

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iberia DLC'nin şu an indirimdeki dolar fiyatı 9 dolar. Türk Lirası'na çevirince 253 lira kadar ediyor. TL fiyatıyla 135 TL'ye düşmüş şu anda. Kur dolara döndükten sonra bize özel indirimle 5 dolar yaparlarsa bugünkü fiyata ancak alabiliyorsun, ona göre kararını ver işte.
Tesekkurler cok aciklayici oldu 2 soru hk bir dusunceniz var mi

enescihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Cİhan
şu ana kadar bi çok özel kargo teslimatı yaptım hiç gişelerden geçmedim, oyunun öyle bir güzergaha da izin vereceğini sanmıyorum. ayrıca güzergahlar en fazla 300-350 km oluyor

Top Bottom