Neler Yeni

İç Donanımlar kategorisinde 2 tane şık seçilebilir.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Mesela şöyle örneklendireyim,
Ben İşlemci ve Anakart almak istiyorum ve forumda bunun için konu açıyorum fakat kategoride 1 tane seçebildiğim için hangisine seçebileceğime karar veremiyorum. Ya işlemciye açacağım ya anakart bölümüne açacağım.

İç Donanımlar kısmında konu açarken 2 tane bölüm seçebiliriz sanki daha güzel olabilir.

@Mehmet Yılmaz

Ben İşlemci ve Anakart almak istiyorum ve forumda bunun için konu açıyorum fakat kategoride 1 tane seçebildiğim için hangisine seçebileceğime karar veremiyorum. Ya işlemciye açacağım ya anakart bölümüne açacağım.

İç Donanımlar kısmında konu açarken 2 tane bölüm seçebiliriz sanki daha güzel olabilir.

@Mehmet Yılmaz
İki farklı konu açıp detaylı bilgi alırsın

Avolay

80+ Gold

@Mehmet Yılmaz
Ayrı yapmak daha iyi olur :)

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Avolay

80+ Gold
Bence olmaz sonuçta tek bir konu, sadece forumun ana sayfasında konunun başlığının yanında gözüken kategori yerine 1 kelime daha eklenecek.
Aynı anda açmazsan olmaz önce işlemciyi sor o belirlenince anakart konusu aç. Basit bir işlem :D?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Aynı anda açmazsan olmaz önce işlemciyi sor o belirlenince anakart konusu aç. Basit bir işlem :D?
Evet fakat bazen cevap gelemeyebiliyor, ben kaç tane açtım gelmedi cevap. İlk önce ilk açılan konuya cevap gelmesini bekleyip sonra yeni bi konu açmak zaman almaz mı?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

@Mehmet Yılmaz
önce işlemci konusunu aç işlemciye kara ver sonra anakarta aç

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İki farklı konu açıp detaylı bilgi alırsın
Hocam fazladan konu kirliliği olmaz en azından. Atıyorum adam bir klasik olan 3100 ile 10100F'i soruyor bir konuda. Sonra o konusuna cevap alıyor ve bir ekran kartı konusu açıyor. Bu sefer de atıyorum 1660S ile 1660Tİ'ı soruyor. Sonrasında millet diyor ki fazladan konu açma, direkt bütçeni söyle sistem bulalım... Gibi gibi söylemler oluyor. Belki adam sadece bu iki bileşen arasında kalmıştır.

Avolay

80+ Gold
Evet fakat bazen cevap gelemeyebiliyor, ben kaç tane açtım gelmedi cevap. İlk önce ilk açılan konuya cevap gelmesini bekleyip sonra yeni bi konu açmak zaman almaz mı?
Önce forumu doğru kullanmayı ve kuralları okumayı deneyebilirsin "Yükselt" seçeneğini kullanmak yerine Spam yapmışsın :/ Bir de gelmiş 2 tane açarsam konu kirliliği olur diyorsun ?

Top Bottom