Neler Yeni

İçerenköy Mah. Ataşehir Turknet Gigafiber talebi hk.

asliaral

80+
Bir kaç gün bekledim ama yok çıkmadı sanırım bana daha sonra gelecek
Valla ben sitemizde Turknet'e ait hiçbir hareket de görmedim.

Yaz sonu Turkcell fiber 1000 hız getirdiğinde, tek tek kapıları çaldılar, yönetimle konuştular, yazılarını girişe astılar vs.

Sitede sorguluyorum, binamda 100 hız görünüyor. Ama telefonda da Giga var dediler ısrarla ve bilgilerimi alıp sizi 2(ya da 3 dedi tam anımsayamadım) haftaya arayacağız, modem değişecek vs dediler.

İçerenköy Mah. olunca komple her yere gelmiyor mu acaba? Pek bilgim yok bu konularda. Park Dedeman'a yakınız biz.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
İsmail
Valla ben sitemizde Turknet'e ait hiçbir hareket de görmedim.

Yaz sonu Turkcell fiber 1000 hız getirdiğinde, tek tek kapıları çaldılar, yönetimle konuştular, yazılarını girişe astılar vs.

Sitede sorguluyorum, binamda 100 hız görünüyor. Ama telefonda da Giga var dediler ısrarla ve bilgilerimi alıp sizi 2(ya da 3 dedi tam anımsayamadım) haftaya arayacağız, modem değişecek vs dediler.

İçerenköy Mah. olunca komple her yere gelmiyor mu acaba? Pek bilgim yok bu konularda. Park Dedeman'a yakınız biz.
Değirmen yolu caddesi değil mi hatta mengenler falan var sanayiye yakın bende içerenköy muhtarlığının oraya yakınım başıbüyük yolu caddesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,047
Üyeler
172,027
Son üye
ayyildizafer
Top Bottom