İÇERİK İSTEKLERİNİZİ ALAYIM EFENİM 🔥

Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
Abi airfryer ve iphone serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi iphone ve airfryer almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı bişeyler paylaşır mısın

Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
Rx 6700 benchmarkları çok az 6700 ile bol benchmarklı video güzel olur

Telefon tavsiyeleri hoş olur. Hazır vergiler de düşeceği için güzel fiyatlara üst düzey telefon almak mümkün.
Diğer teknoloji kanalları gibi fiyat aralıkları verilip, telefon tavsiyeleri olabilir.

Rx 6500 xt için güncel video, glorious oyuncu ekipmanları hakkında bilgilendirme iyi olur

Intel Arc ekran kartlarından sorunlu ve alınmaz olarak bahsediliyor. Bu konuda açıklayıcı bir video ve oyun testleri yapabilirsiniz.

10-11k fiyatına mx ekran kartlı laptop ile 14k civarında gtx1650 oyuncu laptobu arasındaki farkları anlatırsan çok iyi olur.

teröristle 1v1 gelirmi abim

Youtube videosunun ara geçişlerindeki ürünün özellikleri gösterirken çıkan kutu sembolleri ve çizgileri donanım arşivinin renklerini yansıtmıyor. Sadece kırmızı - beyaz veya gri renklerden oluşması daha göze hoş gelir. @Abdullah Hacıgül

Kulakiçi kulaklıklar ( atıyorum 300’den üst modellere kadar birkaç tane)
Bisiklet gayet iyi fikir fp modeller, çok satanlar olabilir,
Malum yaz geliyor, terletmeyen ısınmayan ürünler olabilir, derleme de olabilir çeşit çeşit laptop soğutucudan kulaklığa kadar.

Başarıların daim olsun, selamlar .

Abi güncel olarak hala alınabilecek eski ekran kartları hakkında video çeker misin?

Son düzenleme:
Elektrikli schooter lar veya airfry lar çok tutuluyo bu aralar. Özellikle martı zamından sonra elektrikli schooterlar.

Geri