Neler Yeni

İÇERİK İSTEKLERİNİZİ ALAYIM EFENİM 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tunay
Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
Abi airfryer ve iphone serisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi iphone ve airfryer almak istiyorum şöyle uygun fiyatlı bişeyler paylaşır mısın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Knkalar bu aralar keyfim yerinde merak ettiğiniz video içerikler varsa yorumda belirtin ben de videosunu yapayım. Misal değişik bir ürün gördün merak ettin yaz yoruma videosunu yapayım. Veya bir soru işaretin vardır yaz yoruma videosunu yapayım. 🔥
Rx 6700 benchmarkları çok az 6700 ile bol benchmarklı video güzel olur

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Telefon tavsiyeleri hoş olur. Hazır vergiler de düşeceği için güzel fiyatlara üst düzey telefon almak mümkün.
Diğer teknoloji kanalları gibi fiyat aralıkları verilip, telefon tavsiyeleri olabilir.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Rx 6500 xt için güncel video, glorious oyuncu ekipmanları hakkında bilgilendirme iyi olur

Golf 4 R32

80+ Silver
10-11k fiyatına mx ekran kartlı laptop ile 14k civarında gtx1650 oyuncu laptobu arasındaki farkları anlatırsan çok iyi olur.

no-name

80+ Silver
Youtube videosunun ara geçişlerindeki ürünün özellikleri gösterirken çıkan kutu sembolleri ve çizgileri donanım arşivinin renklerini yansıtmıyor. Sadece kırmızı - beyaz veya gri renklerden oluşması daha göze hoş gelir. @Abdullah Hacıgül

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Kulakiçi kulaklıklar ( atıyorum 300’den üst modellere kadar birkaç tane)
Bisiklet gayet iyi fikir fp modeller, çok satanlar olabilir,
Malum yaz geliyor, terletmeyen ısınmayan ürünler olabilir, derleme de olabilir çeşit çeşit laptop soğutucudan kulaklığa kadar.

Başarıların daim olsun, selamlar .

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Abi güncel olarak hala alınabilecek eski ekran kartları hakkında video çeker misin?

Son düzenleme:

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Elektrikli schooter lar veya airfry lar çok tutuluyo bu aralar. Özellikle martı zamından sonra elektrikli schooterlar.

Top Bottom