Neler Yeni

İÇİM BURUK GEÇER Mİ?

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Dostlar sevgilimin hesabından sürekli bildirim geliyordu. Gireyim dedim ve bir çocukla flört ettiğini gördüm. Ayrılalım dedim. O da söz vermiştin vs. dedi. Sonra küfür etti. Ama benim içim burkulmadı değil. Koydu açıkcası. Bu geçicidir değil mi? :( Buraya anlatıp içimi dökeyim dedim.

106410

80+ Silver
Değil, ömrünün sonuna kadar bu acıyla yaşayacaksın maalesef.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Dostlar sevgilimin hesabından sürekli bildirim geliyordu. Gireyim dedim ve bir çocukla flört ettiğini gördüm. Ayrılalım dedim. O da söz vermiştin vs. dedi. Sonra küfür etti. Ama benim içim burkulmadı değil. Koydu açıkcası. Bu geçicidir değil mi? :(
Salla geç kral biri gelir biri geçer sen öyle bunların hepsine yorma kafanı, bırak onlar sana layık olsun.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yaptığı hareketlerle seviyesini belli etmiş zaten.
İyi oldu, nasıl bir insan olduğunu öğrenmiş oldun.
Boş yere üzülmene gerek yok. Eğer olmuyorsa oyun falan oynayıp kafanı dağıtmaya çalış.

LİMON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
bülent baki dokumuş
Dostlar sevgilimin hesabından sürekli bildirim geliyordu. Gireyim dedim ve bir çocukla flört ettiğini gördüm. Ayrılalım dedim. O da söz vermiştin vs. dedi. Sonra küfür etti. Ama benim içim burkulmadı değil. Koydu açıkcası. Bu geçicidir değil mi? :( Buraya anlatıp içimi dökeyim dedim.
Çok takma be reis!

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onlardan arkadaş olmaz zaten
benim etrafımda da böyle insanlar vardı birde arkadaş diyordum
hocam iyi olmuş derken, onlar ilk başta bana dediler hiç bulaşma diye de dinlemedim. Ayrılman iyi olmuş anlamında dediler

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Seni kaybetmeyi göze aldıysa sende ondan ayrılmaktan korkma, ayrıldığın içinde sakın üzülme senin için daha iyi olana giden bi yolda bunun olması gerekiyormuş sıkma canını. Demek ki hayatının aşkı, ruh ikizin o değilmiş.
Gerçek aşkı bulduğunda diğerlerinden çok farklı olduğunu anlarsın zaten merak etme ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada başlıktaki soruya cevabım:
Yaralarını saran, sadece seni düşünen biri karşına çıkacak bir gün. Bunlarda geçer zor belki ama geçer..

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Reis hiç sormadın mı böyle benden başka biriyle flörtleşiyon diye üstüne bide sana söz verdin falan demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis hiç sormadın mı böyle benden başka biriyle flörtleşiyon diye üstüne bide sana söz verdin falan demiş

Top Bottom