Neler Yeni

İçimi dökmek istedim :(

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Kim böyle hissetse 17 yaşında oluyor kendimden biliyorum. Dc'de eklisin bende yayın açınca bi link falan bişi atıver destek olayım bende yayın açıyom geliriz arkadaşlarla. Geçer bunlarda sen sporuna devam et kendini geliştir değerini arttır. Bende öyleyim amaçsızlık bizde var olayın kısa özeti bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı fikirdeyim.
Bir süre yayın açmayacağım. Yinede Teşekkürler Berk

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Destek almanız lazım, fazla uzun yazıp sizi uğraştırmayacağım. Ama şunu söyleyeyim, bir aralar çok uzun süre boyunca sizin konumunuzdaydım. Gerekli ilaçlara başlayınca bu durumlar neredeyse tamamen yok oldu.
Bunu bir düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selamlar öncelikle 17 yaşındayım her şeyden bıkmış durumdayım bu konuyu açarken bile içimde artık bıkkınlık var. En küçük şeylerden bile kaygı bozukluğu sıkıntı üzüntü oluşuyor. Hiç bir şeyin tadı olmuyor inanın yayın yapıyorum 8 aydır izleyen yok oyunun zevki yok sonra pc alayım düzeltirim izlenmeyi kasma donma olmaz vs diye düşündüm yine olmadı apu sistemden imzamdaki sisteme geçtim halen bir şey olmuyor moralim sıfır kendi paramla almama rağmen ailem çok şikayetçi elektrik parasından internet parasından öderken her seferinde kızıyorlar hiç desteklemiyorlar babam her seferinde para kazanmamı bekliyor yayından. en büyük hayalım oysaki büyük bir yayıncı olmak parasından değil yemin ediyorum yayın açınca hiç olmazsa chate bir şey yazmaları bile mutlu ediyor. üstümde aşırı üşengeçlik var. bundan 6 ay önce spora başladım 110kg olarak başladım şuan 87 kiloya kadar düştüm. Artık gidesim gelmiyor. hayat çok saçma geliyor her gün aynı şeyler okul-yemek-yayın-uyu-kalk olarak devam ediyor ileriye dönük hayaller kuruyorum çok fazla ( yurt dışına gitmek-yazılımcı olmak-Türkiye'nin en büyük pc şirketini açmak-yayıncı olmak) gibi bir sürü hayal içinde yaşıyorum ama hiç biri olmayacak gibi his var. Bundan 2 ay önce mesem diye yeni eğitim sistemi çıktı meslek lisesinde erken staj için bende hemen geçtim eczanede staj yaptım sabah 8.30 akşam 19.00 da çıkınca ben iyi deliye döndüm hayat bu olamaz yani her gün sonsuza kadar sabahtan akşama kadar sevmediğim bir işte çalışmak çok kötü geri normal eğitime geçmek için Ankara'ya dilekçe yazdık onaylandı şuan normal okuldayım. Alanya gibi güzel bir yerde yaşamama rağmen dışarı hiç çıkmıyorum arkadaşım yok kız arkadaş desek hiç alakam yok. Eskiden her gün her vakit namaz kılardım onu bile artık canım istemiyor Allaha inanmadığımdan değil yanlış anlaşılmasın orucumu vs tutuyorum. Ailemde yeni şeyler öğrendim benden büyük ablamın üvey olması Annemin eskiden farklı birisi ile evlenip boşanması babamın evlenip 1 çocuğu olup boşanması sonra annem ve babam evlenmişler bana bu konuları hiç anlatmadılar ben zamanla öğrendim geçenlerde annem 1-2 belge için e devlete girmemi söyledi oradan nüfus örneği çıkartırken gördüm sekmeyi açık bıraktım annem odadan çıkınca bakmıştım. ailem bunları bilmediğimi zannediyor. Daha yazsam sabaha kadar sürer sizide meşgul ettim özür dilerim buraya kadar okuyan varsa çok teşekkürler.
valla yayıncı olmak benimde hayalimdi sırf o yüzden val yükledim baktım sarmadı özellikle twitch yayıncılarına para atıp mesaj yazarsan "abi yalnızım benle oyun oynar mısın" diye yazarsan ya s*ktir git veya gel oynayalım karşim cevabını alırsın ve yavaş yavaş ünlenirsin ünlendikçe istediklerin olur mutlu olursun not : twitch bırakmamışsın:)

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
valla yayıncı olmak benimde hayalimdi sırf o yüzden val yükledim baktım sarmadı özellikle twitch yayıncılarına para atıp mesaj yazarsan "abi yalnızım benle oyun oynar mısın" diye yazarsan ya s*ktir git veya gel oynayalım karşim cevabını alırsın ve yavaş yavaş ünlenirsin ünlendikçe istediklerin olur mutlu olursun not : twitch bırakmamışsın:)
not kısmını anlamadım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
not kısmını anlamadım
takip edelim
bu arada sistemin her gamer ın sahip olmak isediği sisem sen aldırış etme bide 17 yaşında nasılş 3070ti a paran yetti😵‍💫

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
takip edelim
bu arada sistemin her gamer ın sahip olmak isediği sisem sen aldırış etme bide 17 yaşında nasılş 3070ti a paran yetti😵‍💫
facebookta açıyorum yayınları twitch e mi geçmeliyim ? Etkinlik olmuştu yıl başında facebookta ordan gelmişti ilk defa biriktirdiğim paramda vardı aldım daha iyisi senın olsun inşallah benim içinde büyük şans oldu

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Arkadaşlar selamlar öncelikle 17 yaşındayım her şeyden bıkmış durumdayım bu konuyu açarken bile içimde artık bıkkınlık var. En küçük şeylerden bile kaygı bozukluğu sıkıntı üzüntü oluşuyor. Hiç bir şeyin tadı olmuyor inanın yayın yapıyorum 8 aydır izleyen yok oyunun zevki yok sonra pc alayım düzeltirim izlenmeyi kasma donma olmaz vs diye düşündüm yine olmadı apu sistemden imzamdaki sisteme geçtim halen bir şey olmuyor moralim sıfır kendi paramla almama rağmen ailem çok şikayetçi elektrik parasından internet parasından öderken her seferinde kızıyorlar hiç desteklemiyorlar babam her seferinde para kazanmamı bekliyor yayından. en büyük hayalım oysaki büyük bir yayıncı olmak parasından değil yemin ediyorum yayın açınca hiç olmazsa chate bir şey yazmaları bile mutlu ediyor. üstümde aşırı üşengeçlik var. bundan 6 ay önce spora başladım 110kg olarak başladım şuan 87 kiloya kadar düştüm. Artık gidesim gelmiyor. hayat çok saçma geliyor her gün aynı şeyler okul-yemek-yayın-uyu-kalk olarak devam ediyor ileriye dönük hayaller kuruyorum çok fazla ( yurt dışına gitmek-yazılımcı olmak-Türkiye'nin en büyük pc şirketini açmak-yayıncı olmak) gibi bir sürü hayal içinde yaşıyorum ama hiç biri olmayacak gibi his var. Bundan 2 ay önce mesem diye yeni eğitim sistemi çıktı meslek lisesinde erken staj için bende hemen geçtim eczanede staj yaptım sabah 8.30 akşam 19.00 da çıkınca ben iyi deliye döndüm hayat bu olamaz yani her gün sonsuza kadar sabahtan akşama kadar sevmediğim bir işte çalışmak çok kötü geri normal eğitime geçmek için Ankara'ya dilekçe yazdık onaylandı şuan normal okuldayım. Alanya gibi güzel bir yerde yaşamama rağmen dışarı hiç çıkmıyorum arkadaşım yok kız arkadaş desek hiç alakam yok. Eskiden her gün her vakit namaz kılardım onu bile artık canım istemiyor Allaha inanmadığımdan değil yanlış anlaşılmasın orucumu vs tutuyorum. Ailemde yeni şeyler öğrendim benden büyük ablamın üvey olması Annemin eskiden farklı birisi ile evlenip boşanması babamın evlenip 1 çocuğu olup boşanması sonra annem ve babam evlenmişler bana bu konuları hiç anlatmadılar ben zamanla öğrendim geçenlerde annem 1-2 belge için e devlete girmemi söyledi oradan nüfus örneği çıkartırken gördüm sekmeyi açık bıraktım annem odadan çıkınca bakmıştım. ailem bunları bilmediğimi zannediyor. Daha yazsam sabaha kadar sürer sizide meşgul ettim özür dilerim buraya kadar okuyan varsa çok teşekkürler.
bıkkınlık hissini ve gelecek kaygısını üstümde hiç olmadığı kadar faza hissediyorum durumunu çok iyi anlıyorum

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
facebookta açıyorum yayınları twitch e mi geçmeliyim ? Etkinlik olmuştu yıl başında facebookta ordan gelmişti ilk defa biriktirdiğim paramda vardı aldım daha iyisi senın olsun inşallah benim içinde büyük şans oldu
facebook ta açsan bende izlemem twitc e başla iyi bir yayıncı olmak istiyorsan ve beni unutma😃
bize 6600xt nasip olcak anlaşılan😞

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
facebook ta açsan bende izlemem twitc e başla iyi bir yayıncı olmak istiyorsan ve beni unutma😃
bize 6600xt nasip olcak anlaşılan😞
pubg mobile oynuyorum facebook kitlesinin izlediği tek oyun eskiden günde en az 10 saat oynardım dona dona şimdi ne oyunu oynayasım geliyor ne yayın açasım gelıyor 8 aydır profesyonel şekilde yayın açtım (yayın kalitesi -sürekli chati okuma-mikrofon ayarları vs ) çok güzel şeklide yaptım buna rağmen 800 takipçim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bilmiyorum çabalamam gerekiyo biliyorum ama enerjim yok
ben ara sıra motivasyon videoları izliyorum bazen işe yarıyor 1 günlük olsa bile

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
PUBG mobile oynuyorum facebook kitlesinin izlediği tek oyun eskiden günde en az 10 saat oynardım dona dona şimdi ne oyunu oynayasım geliyor ne yayın açasım gelıyor 8 aydır profesyonel şekilde yayın açtım (yayın kalitesi -sürekli chati okuma-mikrofon ayarları vs ) çok güzel şeklide yaptım buna rağmen 800 takipçim var
sorun değil illahada gidip 1 milyona ulaşcaksın diye bişey yok ne güzel her şeyin var oyun oynadığın zaman oynarsın izleyen bakar izlemeyen sallar geçer yayın tekrarlarınıda yt ye atar komik anları kolaj haline getirip tiktok yt de paylaş ve kitleleri kendine çek
bi anda yayıncı büyütme profesörü oldum:geek:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom