Neler Yeni

İçimi dökmek istedim :(

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
sorun değil illahada gidip 1 milyona ulaşcaksın diye bişey yok ne güzel her şeyin var oyun oynadığın zaman oynarsın izleyen bakar izlemeyen sallar geçer yayın tekrarlarınıda yt ye atar komik anları kolaj haline getirip tiktok yt de paylaş ve kitleleri kendine çek
bi anda yayıncı büyütme profesörü oldum:geek:
helal ulen abi :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Şimdi sana çok epik bir rahatlama yönetmi söyleyeceğim. Gidiyorsun blind id yüklüyorsun, anonim olarak insanlarla dertleşiyorsun. On numara aktivite. He şöyle bir durum da var; bazı şımarık veletler geliyor küfür etmeye, ben de hiç esirgemeden diziyorum kelimeleri bu işi severek ve sanatsal yaptığım için suratıma kapatıyorlar ama olsun. İnsanlarla konuş o programda, derdini anlat dert dinle. Yeri gelir şunu dersin "Ulan ne dertler var be". Ben ne zaman çıkmaza girsem milletin derdini dinler kendime şükreder çıkarım.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Şimdi sana çok epik bir rahatlama yönetmi söyleyeceğim. Gidiyorsun blind id yüklüyorsun, anonim olarak insanlarla dertleşiyorsun. On numara aktivite. He şöyle bir durum da var; bazı şımarık veletler geliyor küfür etmeye, ben de hiç esirgemeden diziyorum kelimeleri bu işi severek ve sanatsal yaptığım için suratıma kapatıyorlar ama olsun. İnsanlarla konuş o programda, derdini anlat dert dinle. Yeri gelir şunu dersin "Ulan ne dertler var be". Ben ne zaman çıkmaza girsem milletin derdini dinler kendime şükreder çıkarım.
teşekkürler önerin için

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Top Bottom