Neler Yeni

İçimi dökmek istiyorum .

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Ya hocam derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum son zamanlarda şunu farkettim türkiyenin tarihi boyunca hep bir kutuplaşma içerisinde olduğunu farkettim . Sağcılar - Solcular / Fenerliler - Gsliler / Yumurta sucuklu olur - olmazlar / Ayrancılar - Çaycılar / Kedi severler - Köpek severler / Yaşlılar - Gençler

Neden bizim halkımız hep kendi içinde bir çatışma halinde ya neden hep bir arada olamıyoruz şu ülkede bir türlü toplum denen halk denen kavramın sözlükteki anlamı olamıyoruz .

Ne desem ne söylesem bilmiyorum o kadar boşluktayım ki vatanım ya dinciler tarafından yada sözde cumhuriyetçiler tarafından her tarafı karış karış satılıyor .

Bu sene ilk defa bir partiye destek vereceğim oda büyük ihtimalle zafer partisi olacak çizgilerini bozmazlarsa onları desteklemeye devam ederim bozdukları vakit yeni fikirli bir parti arayışına tekrar geçerim .

Chp taraftarlarına soruyorum ümit özdağ proje adamı akp taraftarlarına soruyorum proje adamı la madem bu adam projeyse kimin la bu proje ?

Dostlarım , kardeşlerim ne desem ne söylesem bilmiyorum kendi vatanım böyle bu halde diye o kadar çok zoruma gidiyor ki anlatamam la ağlamak istiyorum oda olmuyor ya kendi işsizliğimi geçtim kendi sıkıntılarımı geçtim vatan la bu vatan sahip çıkmazsak gidecek yerimiz yok .

2mApoo

80+ Silver
Haklısın valla knk. Ülke ellerimizden kayıp gidiyor ve sahip çıkmalı. Sözüm ilk fırsatta ülkeyi terk etmek isteyenlere

Sir Cem T-oker

80+ Gold
herkesin gözünü para hırsı ele geçirmiş. para ,bu ülkenin başına gelmiş en kötü 2. şey

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın valla knk. Ülke ellerimizden kayıp gidiyor ve sahip çıkmalı. Sözüm ilk fırsatta ülkeyi terk etmek isteyenlere

Ülkesini sevipte ekonomik nedenlerden dolayı çıkanlara laf edemem ama orada hiç birşeyi bilmeden burada gelip direkt oy atarsa laf ederim madem gelip oy kullanacak adam akıllı türkiye siyasetini kavrasın sonra doğru olana oyunu atabilir ona lafım yok hepimiz hedefi yurtdışında yaşamak değil sonuçta bazıları ülkesini temsil etmek için şirketlere gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkesin gözünü para hırsı ele geçirmiş. para ,bu ülkenin başına gelmiş en kötü 2. şey

Kelimeler nasıl boğazımda kalıyor düğümlü olarak bir bilsen

Carl-S

80+ Gold
Maalesef yıllardır kutuplaşma var özellikle eski zamanlarda çok vardı diye biliyorum.

Parlak

80+
Harbiden çok kötü bir durum özellikle bu kutuplaşma yüzünden geçmişte çok insan öldü.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,145
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Neden bizim halkımız hep kendi içinde bir çatışma halinde ya neden hep bir arada olamıyoruz şu ülkede bir türlü toplum denen halk denen kavramın sözlükteki anlamı olamıyoruz .
Gelişmemişler çünkü. Bunu fark ettiğim gün kendimi insanlardan soyutladım. İçime kapandım.
Ne desem ne söylesem bilmiyorum o kadar boşluktayım ki vatanım ya dinciler tarafından yada sözde cumhuriyetçiler tarafından her tarafı karış karış satılıyor .
Elimizden hiçbir şey gelmiyor ve durumdan halk memnun.
Bu sene ilk defa bir partiye destek vereceğim oda büyük ihtimalle zafer partisi olacak çizgilerini bozmazlarsa onları desteklemeye devam ederim bozdukları vakit yeni fikirli bir parti arayışına tekrar geçerim .
Ben de ilk defa destek vereceğim ama çok kararsızım.
Dostlarım , kardeşlerim ne desem ne söylesem bilmiyorum kendi vatanım böyle bu halde diye o kadar çok zoruma gidiyor ki anlatamam la ağlamak istiyorum oda olmuyor ya kendi işsizliğimi geçtim kendi sıkıntılarımı geçtim vatan la bu vatan sahip çıkmazsak gidecek yerimiz yok .
Aklı olan bu ülkeyi terk eder. Çevrene baktığın zaman Türk olan bilimciler, iyi rütbede olan şahsiyetler ülkeden göçüp gidiyor. Beyin göçü yaparak bu ülkeden gitmek kendimiz adına iyi olacak.
Ne yapsak da ülkemiz yavaş yavaş elimizden kayıp gidiyor. Bu durumda kendimizi düşüneceğiz sadece.

Bu ülke millet gelsin bataklığa sürüklesin diye kazanılmadı. Bu ülke çok zor günler atlatılarak kazanıldı. Ülkemin her karış toprağı kanla sulandı. On binlerce gönlü zengin kişiler tarafından hayatlarıyla takas edilerek kazanıldı. Onlara ihanet etmek çok kolay değil mi? Onların canını, emeklerini çöpe atmak çok kolay. Daha fazla bir şey yazamayacağım. Forum kuralları sınırlıyor beni.

Coolpanda

80+ Silver
O tarafa bakma sende. 😁 Çözüm bu gerçekten. Yoksa delirirsin.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Gelişmemişler çünkü. Bunu fark ettiğim gün kendimi insanlardan soyutladım. İçime kapandım.

Aklı olan bu ülkeyi terk eder. Çevrene baktığın zaman Türk olan bilimciler, iyi rütbede olan şahsiyetler ülkeden göçüp gidiyor. Beyin göçü yaparak bu ülkeden gitmek kendimiz adına iyi olacak.
Ne yapsak da ülkemiz yavaş yavaş elimizden kayıp gidiyor. Bu durumda kendimizi düşüneceğiz sadece.

Bu ülke millet gelsin bataklığa sürüklesin diye kazanılmadı. Bu ülke çok zor günler atlatılarak kazanıldı. Ülkemin her karış toprağı kanla sulandı. On binlerce gönlü zengin kişiler tarafından hayatlarıyla takas edilerek kazanıldı. Onlara ihanet etmek çok kolay değil mi? Onların canını, emeklerini çöpe atmak çok kolay. Daha fazla bir şey yazamayacağım. Forum kuralları sınırlıyor beni.

Yani diyorsun ki türklük çoktan yok oldu artık kalıntılarını kurtaralım ? yani kendimizi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,145
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Carl-S

80+ Gold

halimiz itten beter keyfimiz paşada yok diye söz vardı bu türk halkı çok güzel anlatmış.
Aynen öyle katılıyorum imkanı olan ülkeden gidiyor bir tanıdığım adam adam 2 üniversite okudu işsiz kaldı Türkiye'de geçen sene green card çıktı şu an uberlik yapıyor diye biliyorum.
Not: green card şans işidir herkes çıkmaz bende bu sene katıldım çıkmadı. :kizginpeepo:
Bir taraftan doktorlar gitmeye çalışıyor yurtdışına.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
halimiz itten beter keyfimiz paşada yok diye söz vardı bu türk halkı çok güzel anlatmış.
Aynen öyle katılıyorum imkanı olan ülkeden gidiyor bir tanıdığım adam adam 2 üniversite okudu işsiz kaldı Türkiye'de geçen sene green card çıktı şu an uberlik yapıyor diye biliyorum.
Not: green card şans işidir herkes çıkmaz bende bu sene katıldım çıkmadı. :kizginpeepo:
Bir taraftan doktorlar gitmeye çalışıyor yurtdışına.

Çünkü uberlik bile orada bir meslek olarak sayılıyor burada uber olsan sürekli dayak yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,267
Üyeler
172,481
Son üye
joyksz
Top Bottom