Mahmut Yılmaz
80+ Silver
Merhaba içimden küfür etmek günah mı? Yani sesli bir şekilde birisine değil de içimden sadece aklımdan geçirip söylemeden sesli küfür etmeden küfür aklımdan geçirmek günah mı? mesela bir arkadaşım kötü bir hareket yaptı beni sinirlendirdiği zaman ona sesli bir şekilde küfür etmeden içimden aklımdan küfür geçirmek günah mı? mesela sesli bir şekilde ağzımla söylemeden sadece aklımda düşünürsem ve karşıdaki kişinin haberi olmazsa yani ona söylemeden kendi içimden aklımdan geçirip küfür edersem günah mı?
mesela örnek verecek olursam şu örneği vermek isterim mesela top oynarken ben çok kıvrak iyi oynarken herkesi çalımlayıp ona pas attıktan sonra o cılız bir şut attığında ona sesli bir şekilde ağzımla söylemeden içimden kendi aklımdan ona küfür söyleyip ama sesli söylemeden yaparsam ona da belli etmezsem mesela sorun yok dersem günah mı?
mesela örnek verecek olursam şu örneği vermek isterim mesela top oynarken ben çok kıvrak iyi oynarken herkesi çalımlayıp ona pas attıktan sonra o cılız bir şut attığında ona sesli bir şekilde ağzımla söylemeden içimden kendi aklımdan ona küfür söyleyip ama sesli söylemeden yaparsam ona da belli etmezsem mesela sorun yok dersem günah mı?