Neler Yeni

İçinde gta 5 olan epic games hesabı lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaanDurgun
arkadaslar cidden acil epic games hesabı lazım bana içinde gta 5 olan şifresini fln değiştirmicem nerden bulabilriim zamanında bedava verilmişti cogu kişi birüsürü hesap acıp almıstır zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Burdan zor bulursun gibi.

Juiclair0

80+ Silver
arkadaslar cidden acil epic games hesabı lazım bana içinde gta 5 olan şifresini fln değiştirmicem nerden bulabilriim zamanında bedava verilmişti cogu kişi birüsürü hesap acıp almıstır zaten
napıcan

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
O zaman bir sürü hesaptan alıp bir köşeye koyan kişilerin hesaplarından kaldırıldı GTAV. Ben de birkaç hesap açıp almıştım ama oyunu hiç oynamadan bir köşede saklıyordum. Ama bir süre sonra hesabımda GTAV yoktu, satın al diyordu. Yani o şekilde bulmanız biraz zor.

EDIT: Yanlış olabilir, başkalarında böyle bir sorun yokmuş galiba.

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
O zaman bir sürü hesaptan alıp bir köşeye koyan kişilerin hesaplarından kaldırıldı GTAV. Ben de birkaç hesap açıp almıştım ama oyunu hiç oynamadan bir köşede saklıyordum. Ama bir süre sonra hesabımda GTAV yoktu, satın al diyordu. Yani o şekilde bulmanız biraz zor.
Ne anlatiyon kardes beles verildigi zaman 15 tane hesaba aldim hepsinde de duruyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ne anlatiyon kardes beles verildigi zaman 15 tane hesaba aldim hepsinde de duruyor
Valla benim aldığım hiçbir hesapta yok şu an GTAV. Tekrardan satın almamı istiyor. Sadece ana hesabımda yani oyunu 300+ saat oynadığım hesabımda duruyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Bu devirde beleşe kimse kimseye günahını vermiyor sen GTA 5 istiyorsun.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Bulamazsın burdan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom