Neler Yeni

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
Evet havalı değiller ama bizim bunu konuşmamız bile onları havalı yapıyor senin yapamadığını onlar yaptığı için kıskandığından felan dile getiriyordundur bunu yapabilecek durumda olsan takmazsın zaten kafaya

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
1735739661712.png

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
yunusemre
ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
tam @F4IRFL4Y hocama açılmış bir konu

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku
+
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde ortam yapıldıgı icin duyuruluyor normal bira içen biri sagda solda bahsetmez mesela ben pahalı viski aldıgımda tek yapıyorum bunu içmek isteyen parayı koyuyor ortaya 3 4 kisi beraber şişe açıyoruz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
tam @F4IRFL4Y hocama açılmış bir konu
Ahahahahahaha Duyurmak Derken Bahsettiği Tam Olarak Ne Anlamadım Yani Herkes Ben Bira İçiyorum Diye Bağırmıyor Herhalde Üstüne Bira Abartılacak Havalı bir şey Değil Ucuz Erişilebilen Ve Zevk İçin İçilen bir şey Neyiyle Hava Atabilirsin Ki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,780
Üyeler
164,380
Son üye
1234eenn
Top Bottom