kayınchu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
iphone 5s cihazım var ve telefonumu sıfırlayacağım 5bin küsür fotoğrafdan bilgisayara bağlayarak yaklaşık 3bin küsürünü aldım fakat kalanlar icloudda duruyor bunları da clouddan bilgisayarıma almak istiyorum bilgisayardan cloudu açıp fotoğraflar sekmesine geldiğim zaman 2bin küsür fotoğraf çıkıyor bunları seçip clouddan bilgisayarıma indiricem fakat şöyle bir sorun var aynı anda ben tüm fotoğrafları seçemiyorum ekranda gözükenleri sol tık ile ne kadar gözüküyorsa seçiyorum daha sonra aşağı kaydırmaya çalıştığımda olmuyor ve bu yüzden tüm fotoğrafları seçemiyorum elimle teker teker seçmekten başka bir yol var mı yoksa hepsini seçebiliyorum da ben mi görmüyorum biraz uzattım kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
özetle: ben bu 2bin küsür fotoğrafı nasıl tek seferde iclouddan bilgisayarıma indiririmiphone 5s cihazım var ve telefonumu sıfırlayacağım 5bin küsür fotoğrafdan bilgisayara bağlayarak yaklaşık 3bin küsürünü aldım fakat kalanlar icloudda duruyor bunları da clouddan bilgisayarıma almak istiyorum bilgisayardan cloudu açıp fotoğraflar sekmesine geldiğim zaman 2bin küsür fotoğraf çıkıyor bunları seçip clouddan bilgisayarıma indiricem fakat şöyle bir sorun var aynı anda ben tüm fotoğrafları seçemiyorum ekranda gözükenleri sol tık ile ne kadar gözüküyorsa seçiyorum daha sonra aşağı kaydırmaya çalıştığımda olmuyor ve bu yüzden tüm fotoğrafları seçemiyorum elimle teker teker seçmekten başka bir yol var mı yoksa hepsini seçebiliyorum da ben mi görmüyorum biraz uzattım kusura bakmayın