Neler Yeni

İçtiğim ilaç beni hastanelik etti

X rahatsızlığımdan ötürü falanca isimli bir hap kullanıyorum bu hap başlarda baş ağrısı ve karın ağrısı olarak yan etki etmeye başladı 18 eylülde ise beni yataklara düşürdü geçmeyen mide bulantısı kusma ve baş ağrısı saatlerce istifra ettim bir şey yiyemedim hep acı çektim doktora gittim serum taktı biraz rahatladım ama 2 gün geçtikten sonra gene yataklara düştüm gene serum takıldı anneme ilaç yan etki yapıyor bırakayım diyorum bıraktırmıyor doktora mesaj yazıyorum bırakayım mı diye cevap yazmıyor ölmek üzereyim

Shaco

80+ Bronze
15 FF

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
X rahatsızlığımdan ötürü falanca isimli bir hap kullanıyorum bu hap başlarda baş ağrısı ve karın ağrısı olarak yan etki etmeye başladı 18 eylülde ise beni yataklara düşürdü geçmeyen mide bulantısı kusma ve baş ağrısı saatlerce istifra ettim bir şey yiyemedim hep acı çektim doktora gittim serum taktı biraz rahatladım ama 2 gün geçtikten sonra gene yataklara düştüm gene serum takıldı anneme ilaç yan etki yapıyor bırakayım diyorum bıraktırmıyor doktora mesaj yazıyorum bırakayım mı diye cevap yazmıyor ölmek üzereyim
İçtiğin ilacın MG değeri bile bu etkilere sahip olabilirken doktora başvurmamak bilinçsizlik.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Uygunsuz davranış
Bırakmayın ilacı doktor ne derse doğrudur. İç dese için öl dese ölün.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Dozu fazla geliyor muhtemelen. Ya ilacın muadilini verecekler ya da daha az mg lı. Geçmiş olsun

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka hangi rahatsızlık için hangi ilaç verildi onu yazabilirmisin daha iyi bilgi verebiliriz ve evet rahatsızlık veriyorsa ilaç diğer muadillerine çevrilmeli yada dozu azaltılmalı sakın kapsül ise yarısını açıp içiyim deme

Banada bir ara bir ilaç vermişti doktor kafam böyle titriyor gibi oluyordu üşüme geliyordu bırakmıştım sanırsam dikkat eksikliği için vermişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom