- Reaksiyon skoru
- 15
gece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?
gece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?
arkadaşım üstüme bira fışkırttı yoksa bu kadar kokmuyordumçok içersen kokarsın ne sıkarsan sık işlemez mecbur sabrediceksin
O arkadaş grubuyla bir daha içme kendin yap napıyosanarkadaşım üstüme bira fışkırttı yoksa bu kadar kokmuyordum
Dislerini fircala agizdan geliyordur o kokugece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?
tamda onu dicektim ekstra olarak fircaladiktan sonra agiz bakim suyu kullan hala geliyorsa histir buyuk ihtimalle bir kac ogun yemek tukettikten sonra gecer.Dislerini fircala agizdan geliyordur o koku
o arkadaş grubuda olmasa biyerlerden atlarım herhalde valorant ve içmekten başka bir şey yapmıyorumO arkadaş grubuyla bir daha içme kendin yap napıyosan
dişimi 2 kere fırçaladım geçmiyor koku gece kusmuştum zaten koku üstümden geliyortamda onu dicektim ekstra olarak fircaladiktan sonra agiz bakim suyu kullan hala geliyorsa histir buyuk ihtimalle bir kac ogun yemek tukettikten sonra gecer.
Bende bira içtim 1-2 defa bıraktım bence sende bırak iyi bir şey değil geleceğin için ama sen bilirsin.o arkadaş grubuda olmasa biyerlerden atlarım herhalde valorant ve içmekten başka bir şey yapmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dişimi 2 kere fırçaladım geçmiyor koku gece kusmuştum zaten koku üstümden geliyor
kral alkol içmekten kendimi alamıyorum beni içine çekiyor adeta yani hayallerimde bile alkol var birkaç arkadaşım dışındada bu olaylarımı bilen kimse olmadığı için bunlarla toplaşıp içiyoruzBende bira içtim 1-2 defa bıraktım bence sende bırak iyi bir şey değil geleceğin için ama sen bilirsin.
cahilce gelecek ama eline al o banyoda kullanılan beyaz bir pamuk su şey var adını hatırlamıyorum sabunla baya vücudunun 100 de yüzünü kaplayacak şekilde heryere sür sonra yıka bunu 2 - 3 defa tekrarlagece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?