İçtikten sonra kokmak

bikonuacipcikicam

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
gece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?

çok içersen kokarsın ne sıkarsan sık işlemez mecbur sabrediceksin

gece arkadaşlarla toplanıp baya bir içtik üstüm başım leş gibi kokuyor duş aldım parfüm sıktım deodorant sıktım ama bir işe yaramadı hala deli dehşet kokuyorum bu nasıl geçicek?
Dislerini fircala agizdan geliyordur o koku

O arkadaş grubuyla bir daha içme kendin yap napıyosan
o arkadaş grubuda olmasa biyerlerden atlarım herhalde valorant ve içmekten başka bir şey yapmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamda onu dicektim ekstra olarak fircaladiktan sonra agiz bakim suyu kullan hala geliyorsa histir buyuk ihtimalle bir kac ogun yemek tukettikten sonra gecer.
dişimi 2 kere fırçaladım geçmiyor koku gece kusmuştum zaten koku üstümden geliyor

o arkadaş grubuda olmasa biyerlerden atlarım herhalde valorant ve içmekten başka bir şey yapmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dişimi 2 kere fırçaladım geçmiyor koku gece kusmuştum zaten koku üstümden geliyor
Bende bira içtim 1-2 defa bıraktım bence sende bırak iyi bir şey değil geleceğin için ama sen bilirsin.

Bende bira içtim 1-2 defa bıraktım bence sende bırak iyi bir şey değil geleceğin için ama sen bilirsin.
kral alkol içmekten kendimi alamıyorum beni içine çekiyor adeta yani hayallerimde bile alkol var birkaç arkadaşım dışındada bu olaylarımı bilen kimse olmadığı için bunlarla toplaşıp içiyoruz

cahilce gelecek ama eline al o banyoda kullanılan beyaz bir pamuk su şey var adını hatırlamıyorum sabunla baya vücudunun 100 de yüzünü kaplayacak şekilde heryere sür sonra yıka bunu 2 - 3 defa tekrarla

Geri