Seboreik dermatit nasıl kurtulurum

wortboom

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce saçımda iltihap benzeri noktalar belirdi ve kaşınıyordu baya bir sonra bekledim belki geçer diye zamanla geçmeyince doktora gittim bana sebirox şampuan ve betasalic losyon verdi bunlar fayda etmedi sadece önledi bir süre sonra tekrar arttı saçlarım genetik olarak ta baya sağlam ve güçlü olmasına rağmen seyreliyordu yavaş yavaş ketoral şampuan ve posvate losyon verildi gene işe yaramadı daha çok ilerledi 3. defa gittim bu defa tekrar sebirox yazdı vichy şampuan aldım onu kullandım berbarinde arada sebirox ve losyon kullandım ama hala aynı sinirden saçlarımı baya bir kısalttım evde lütfen yardımcı olun daha 18 yaşındayım

dostum bende uzun yıllardır bu sorunla uğraşıyorum. zaman zaman artıp zaman zaman tamamen kesiliyor. piyasadaki en pahalı şampuanları denediğimi de not olarak ekleyeyim. bunlar önce çok işe yarıyor, ama zamanla vücut bunlara karşı direnç geliştirip saç derisi gene pul pul olmaya başlıyor, etkileri bitiyor.

öncelikle şampuan dan daha önemlisi bu sorunun kaynağını bulmak. bildiğim kadarıyla bağırsak florasıyla alakalı, vücudun bi tepkisi bu olay. aile hekimine gidip bu konuyu konuşursan seni ilgili yerlere yönlendirecektir.

bu arada kullandığın şampuanların içeriğine dikkat et. bazılarını bocalama kullanmamak gerekiyor. uzun vadede vücuda zararı olabiliyor.

geçmiş olsun kalıcı bir çözümü yok vichy dercos şampuanla etkisini azaltabilirsin
beslemene dikkat et acı tüketme ekmek bulgur fazla tüketme
strestten uzak dur ve vücudunu nemli tut spor yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kadının dediği tarifi de dene istersen

dostum bende uzun yıllardır bu sorunla uğraşıyorum. zaman zaman artıp zaman zaman tamamen kesiliyor. piyasadaki en pahalı şampuanları denediğimi de not olarak ekleyeyim. bunlar önce çok işe yarıyor, ama zamanla vücut bunlara karşı direnç geliştirip saç derisi gene pul pul olmaya başlıyor, etkileri bitiyor.

öncelikle şampuan dan daha önemlisi bu sorunun kaynağını bulmak. bildiğim kadarıyla bağırsak florasıyla alakalı, vücudun bi tepkisi bu olay. aile hekimine gidip bu konuyu konuşursan seni ilgili yerlere yönlendirecektir.

bu arada kullandığın şampuanların içeriğine dikkat et. bazılarını bocalama kullanmamak gerekiyor. uzun vadede vücuda zararı olabiliyor.
kuzenim benim aile hekimim ona danışacağım bugün teşekkürler desteğin için eklemek istediğin önemli bilgiler varsa bekliyorum sen daha tecrübelisindir bu konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri