İcue 220T ile RTX3070 e yetermi

Berat123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,586
Boyutları yetermi kasanın sizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign Sen bu kasada bilgilisin.

RTX 3070'in ITX modeli çıkarsa rahat kullanırsın ancak :D.
Kasanın ekran kartı desteği 30 cm, bende RTX 2070 GAMING X TRIO var, o kasayı almış olsam kasaya takamazdım ekran kartını.
Daha büyük bir kasa al, Battlecruiser gibi, zaten fiyatları yakın.

Kasanın ekran kartı desteği 30 cm, bende RTX 2070 GAMING X TRIO var, o kasayı almış olsam kasaya takamazdım ekran kartını.
Kas var zaten bende,Sistemi topladım,Upgrade yaparsam herşeyi değişltirmek isemiyorumda xD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RTX 3070 kaç Cm

Sıkıntı o o zaman.

Şöyle söyleyeyim, Ventus X3 305 mm, Ventus X2 bilinmiyor, Asus DUAL ise 267 mm, DUAL olabilir belki.
Kasayı değiştirme şansın varsa bence değiştir :D.
Memnunumda kasadan,neyse Zaten Upgrade için 2 yıl var daha.O zamana cüccük boyutluları çıkar.

Çift fanlı modeller sığacaktır ancak üç fanlılar için kontrol etmem lazım, özel modeller hakkında şu anda çok fazla bilgi sahibi değilim. :)

Çift fanlı modeller sığacaktır ancak üç fanlılar için kontrol etmem lazım, özel modeller hakkında şu anda çok fazla bilgi sahibi değilim. :)
Çift fanlı modeller Sıcaklık sorunu yaşanırmı.

Hangi custom card ?

Çift fanlı modeller Sıcaklık sorunu yaşanırmı.
İncelemeleri görmek lazım. Doğrudan "çift fan tasarımı 3070'i soğutmakta yetersiz kalır " düşüncesi yanlış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,429
Üyeler
185,723
Son üye
helinapos
Geri