Neler Yeni

Yardım İd cooling 224xts valorant 70 derece normal mi??

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
normalde cbs kapalıyken stok soğutucu 70 derceydi valoda ama şuan 224xts cb s açıkken 70 derece bu normalmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde cbs kapalıyken stok soğutucu 70 derceydi valoda ama şuan 224xts cb s açıkken 70 derece bu normalmi
Kasa modelim VK-3701 acaba kasanın camını açsam düşer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
cpb kapalıyken atıyorum 3500 mhz alıyorken şimdi 4400 mhz alıyorsun ve artı olarak yüksek voltaj alıyorsun sürdüğün termal macunun da önemi var ama oda sıcaklığın nem falan varsa baya gayet normal yok odam soğuk diyorsan ya soğutucu güzel oturmamış olabilir yada termal macun kalitesiz olabilir camını açmak çok fark etmeyecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 214xt modeli var cpb kapalıyken boşta 50 derece alıyordum cpb açıkken gene 47 alıyorum burda sorun yok mesela sonuçta yüksek voltaj + o.c giriyor devreye stok soğutucuu ile cbp açıkken 105 dereceyi gördüm ben amac burda belli bir sıcaklığa gelip orda tutmak odanın sıcaklığı yüksek önem taşıyor

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cpb kapalıyken atıyorum 3500 mhz alıyorken şimdi 4400 mhz alıyorsun ve artı olarak yüksek voltaj alıyorsun sürdüğün termal macunun da önemi var ama oda sıcaklığın nem falan varsa baya gayet normal yok odam soğuk diyorsan ya soğutucu güzel oturmamış olabilir yada termal macun kalitesiz olabilir camını açmak çok fark etmeyecektir
odam çok sıcak termal macun içinden çıkanı kullandım fakat sürdükten sonra soğutucuyu biraz zor takabildim oyüzden çıkarıp taktım bu yüzden termal macun biraz yayıldı soğuctucunun kablosuna bulaştı çok az oyüzden olabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
odam çok sıcak termal macun içinden çıkanı kullandım fakat sürdükten sonra soğutucuyu biraz zor takabildim oyüzden çıkarıp taktım bu yüzden termal macun biraz yayıldı soğuctucunun kablosuna bulaştı çok az oyüzden olabilirmi?
O yüzden olacağını sanmıyorum illa vardır içinde yayılı olarak termal macun oda sıcaklığından kaynaklı büyük ihtimalle acayip sıcak günler yaşıyoruz ben mesela şuan boşta 50-55 derece gece 4-5 de denedim bir kere odanın bütün camlarını açtım iceridi soğudu 40 dereceye falan düştü yükse 60 falan oldu ama kaliteli bir macun alabiliyorsan al yinede sen valorant sonuçta işlemci yüklü bir oyun uzun süre gündüz meseala belli bir sıcaklıkta takılıp kalıyorsa sorun yok demektir yok 75-80 buluyorsa (kısa zamnda) o zaman sıkıntı var demektir

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
O yüzden olacağını sanmıyorum illa vardır içinde yayılı olarak termal macun oda sıcaklığından kaynaklı büyük ihtimalle acayip sıcak günler yaşıyoruz ben mesela şuan boşta 50-55 derece gece 4-5 de denedim bir kere odanın bütün camlarını açtım iceridi soğudu 40 dereceye falan düştü yükse 60 falan oldu ama kaliteli bir macun alabiliyorsan al yinede sen valorant sonuçta işlemci yüklü bir oyun uzun süre gündüz meseala belli bir sıcaklıkta takılıp kalıyorsa sorun yok demektir yok 75-80 buluyorsa (kısa zamnda) o zaman
sistemim zaten cbp kapalıykende gayet iyi oynatıyo oyüzden ben cbp yi kapı kullanmayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
sistemim zaten cbp kapalıykende gayet iyi oynatıyo oyüzden ben cbp yi kapı kullanmayı düşünüyorum
bence kapatma işlemci yüklü oyunlarda fps fark yapıyor baya cbp kapatacaksan neden aldın ki soğutucu o zaman mantıkken üstelik açıkkende aynı kapalıykende aynı demişssin bir zararı olmaz yani

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
bence kapatma işlemci yüklü oyunlarda fps fark yapıyor baya cbp kapatacaksan neden aldın ki soğutucu o zaman mantıkken üstelik açıkkende aynı kapalıykende aynı demişssin bir zararı olmaz yani
hayır cbp kapalıyken dediğim öncei sto soğutucu bunda kapatınca max 60 derece oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
hayır cbp kapalıyken dediğim öncei sto soğutucu bunda kapatınca max 60 derece oluyor
tamam ama gine iyi söyle bir mantık var cbp kapalıyken voltaj ve mhz düşürüyor doğrumu cbp açıkken sisteme full mhz ve full voltaj geliyor sistem istemese bile ısınacaktık bunu sabit tutuyor zaten aldığn soğutucu bence gayet normal mesela şaun onu söksen stok soğutucu taksan ve cpb açık olsa boşta 60-70 durmadan gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,194
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee