Neler Yeni

ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite mi Enermax Liqmaxflo ELC-LMF240T-ARGB mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Bati
Bu iki ürün arasında kaldım. Benim için soğutma ve sessizlik önemli rgb o kadar önemli değil. Hangisini almalıyım?

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Harvey
Bu iki ürün arasında kaldım. Benim için soğutma ve sessizlik önemli rgb o kadar önemli değil. Hangisini almalıyım?
Thermalright frozen notte almalısınız.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
İd cooling kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Diğerini bilmiyorum.
Ayrıca Gelbura güvenilir mağazadir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Bati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Harvey
Sıvı soğutucu yerine bu fiyatta kule tipi hava soğutucu almamı söyleyenler de oldu. Sizce ne yapmalıyım? Sıvı soğutucu daha iyi soğutmaz mı?
Güzel kule tipi soğutucular çoğu 240lık sıvı soğutmaya göre daha iyi soğutuyor ben kasanın içini kapatmasın diye sıvı soğutucu aldım görsel için yani .

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Sıvı soğutucu yerine bu fiyatta kule tipi hava soğutucu almamı söyleyenler de oldu. Sizce ne yapmalıyım? Sıvı soğutucu daha iyi soğutmaz mı?
Daha iyi soğutacak kule tipi soğutma vardır muhakkak ben performans artı görüntü amaçlı sıvı soğutma kullanıyorum.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
eğer sıvı soğutma alayım, kasada güzel görünür diye bir derdiniz yoksa frost commander almalısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Bati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuyu inceledinizmi ben başarılı buldum

Daha iyi soğutacak kule tipi soğutma vardır muhakkak ben performans artı görüntü amaçlı sıvı soğutma kullanıyorum.

eğer sıvı soğutma alayım, kasada güzel görünür diye bir derdiniz yoksa frost commander almalısınız.
frisby fc-9440g kasam var ve cpu soğutucu olarak 160mmye kadar destekliyor sanırım. Frost commander sığmaz gibi. Görüntüye hiç takılmıyorum en sessiz en iyi soğutacak sıvı veya hava soğutmayı alabilirim.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
frisby fc-9440g kasam var ve cpu soğutucu olarak 160mmye kadar destekliyor sanırım. Frost commander sığmaz gibi. Görüntüye hiç takılmıyorum en sessiz en iyi soğutacak sıvı veya hava soğutmayı alabilirim.
phantom spirite bi bakın hocam

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
hiçbir yerde stokta bulamadım
n11de vardı, kalmamış. Ben de şimdi farkettim kusura bakmayın. İşlemciniz neydi? eğer 7500f kullanıyorsanız peerless assassin alabilirsiniz.
Daha ısınan bir işlemci kullanıyorsanız kasa değiştirilip, frost commander alınabilir. Mantıksız bir fikir ortaya attıysam düzeltir misniz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metehan Bati
n11de vardı, kalmamış. Ben de şimdi farkettim kusura bakmayın. İşlemciniz neydi? eğer 7500f kullanıyorsanız peerless assassin alabilirsiniz.
Daha ısınan bir işlemci kullanıyorsanız kasa değiştirilip, frost commander alınabilir. Mantıksız bir fikir ortaya attıysam düzeltir misniz
7500f kullanıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım o yüzden kasayı değiştirmeyeceğim bir şekilde devam ederim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,154
Üyeler
163,116
Son üye
soykan deniz
Top Bottom