Neler Yeni

🔥İndirim ID-Cooling Frostflow X240 Snow 1299 TL

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Aynen 3. Link 1299 TL olan. 12400fe taktım bende 1700 için kit çıkıyor. Termal macun da çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla benim kasa aşağıda durduğundan gelmiyodur belki pek. Sessizlik için şöyle ki, eski haliyle boşta daha sessizdi galiba stok soğutucu fanı çok daha yavaş dönebiliyordu bostayken, ama oyun falan oynarken eskiye nazaran daha sessiz oluyor şuan.
Alınabilicek güzel bir soğutucu diyorsun yani ve benim kasa msi 111r sığar mı diye düşünüyorum ama zorlama oldumu takarken

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Alınabilicek güzel bir soğutucu diyorsun yani ve benim kasa msi 111r sığar mı diye düşünüyorum ama zorlama oldumu takarken
Valla benim kasa gt301, üst tarafında 240mm desteği yok Asus sitesindeki bilgiye göre. Üste taktım ben Ramin bir tanesine dokunuyo ufaktan biraz yordu beni takarken o yüzden. Ama senin kasada varmış üst tarafa 240mm radyatör desteği sorun olmaz sanırım.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Valla benim kasa gt301, üst tarafında 240mm desteği yok Asus sitesindeki bilgiye göre. Üste taktım ben Ramin bir tanesine dokunuyo ufaktan biraz yordu beni takarken o yüzden. Ama senin kasada varmış üst tarafa 240mm radyatör desteği sorun olmaz sanırım.
O zaman alayım ya güzel görünüyor

umit88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
Frostlow 240 beyaz olanından aldım arayıp stok hatası olduğunu ya siyahını verebileceklerini ya da üst model rgb li olanından verebileceklerini söylediler. Gidip siyahını aldım üstüne 1 tb ssd aldım, 4 saat kaldım mağazada , ilgi alaka samimiyet üst düzey, ali bey ve eşi mükemmel insanlar. Bilgisayarla ilgili ne alacaksam yeni adresim burasıdır, tavsiye ederim, ayrıca kafein kültür bölümü de mevcut kahve ikram ettiler çok güzeldi, özellikle çekirdek kahvelere ilgisi olanlar gidebilir.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Soner
Frostlow 240 beyaz olanından aldım arayıp stok hatası olduğunu ya siyahını verebileceklerini ya da üst model rgb li olanından verebileceklerini söylediler. Gidip siyahını aldım üstüne 1 tb ssd aldım, 4 saat kaldım mağazada , ilgi alaka samimiyet üst düzey, ali bey ve eşi mükemmel insanlar. Bilgisayarla ilgili ne alacaksam yeni adresim burasıdır, tavsiye ederim, ayrıca kafein kültür bölümü de mevcut kahve ikram ettiler çok güzeldi, özellikle çekirdek kahvelere ilgisi olanlar gidebilir.
Oha:) onlara selam olsun buradan.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
valla ben de 12400fe auraflow x versiyonunu aldım hayırlısı.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
müşteri hizmetlerinden bilgi aldım sanırım bütün indirimler bu akşam bitiyormuş ve fiyatlar yükselecekmiş elinizi çabuk tutun.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Vok friday 2 kullanıyorum, yük altında bu mevsimde 65-70 derece sıcaklık görüyorum. Sizce bunu almalı mıyım? Kasama anakartima uyumlu mu?

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,800
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben de gittim aynı şekilde gayet ilgili alakalılardı valla çok memnun kaldım

Tilsch

80+ Bronze
Benim de frostflow 240 snow elime dün ulaştı.İçini açıp baktım hafta içi montajını yaparım.Siyah kasaya beyaz sıvı soğutma aldık umarım fazla sırıtmaz.

Top Bottom