kağıt üstünde o iyi gözüküyor ama pek fark olacağını sanmıyorum bunun 4gr olanınıda alabilirsin çok kullanmıyorsanAltunizade stokta yaziomuş okey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu mu cooler master mi daha iyi ? Daha mantıklı?
@Gif Man
Açıkçası bütçem 250 300 idi 400e zorlarim daha fazla zorlayamam id cooling alcaktim cooler a geçtim şimdi de Mx 6 mi o mu karar veremiyorumkağıt üstünde o iyi gözüküyor ama pek fark olacağını sanmıyorum bunun 4gr olanınıda alabilirsin çok kullanmıyorsan
Cooler Master Yeterli Hocam .Açıkçası bütçem 250 300 idi 400e zorlarim daha fazla zorlayamam id cooling alcaktim cooler a geçtim şimdi de Mx 6 mi o mu karar veremiyorum
Liqid metal almamgerçekten ölüm makınası istiyorsan senin attığın 12,6 W/mK bu 73W/mK çok daha iyi gözle görülür fark eder ama yapması için uğraşman lazım
Alıntıyı görüntüle
Yorumlarda 2gram 1 laptopa sürmüşler ve neredeyse bitmiş hocamCooler Master Yeterli Hocam .
Termal Macun Fazla Sürmeye Gerek Yokki ?Liqid metal almam
Yorumlarda 2gram 1 laptopa sürmüşler ve neredeyse bitmiş hocam
aga 8 gr olanı al fark etmez o kadar sıvı metal olmadığı sürece 8gr fiyatına bak ne kadar diğer firmalarda mx-6 bu kötü olmaz merak etme fiyatı çok iyi şuanLiqid metal almam
Yorumlarda 2gram 1 laptopa sürmüşler ve neredeyse bitmiş hocam
Hocam 1 kere kullansam yeterli . İyisi olsun istiyorum arada 2 3 derece oynarsa gram için vermek istemem. Laptopta kulllancam çünküaga 8 gr olanı al fark etmez o kadar sıvı metal olmadığı sürece 8gr fiyatına bak ne kadar diğer firmalarda mx-6 bu kötü olmaz merak etme fiyatı çok iyi şuan
Anladım karar veremedim mx6 da iyi gibi acaba kaç derece fark varTermal Macun Fazla Sürmeye Gerek Yokki ?
İllaki Fazla Sürmüşlerdir .
İletkenlik Olarak Cooler Daha İyi Sen DüşünHocam 1 kere kullansam yeterli . İyisi olsun istiyorum arada 2 3 derece oynarsa gram için vermek istemem. Laptopta kulllancam çünkü
Anladım karar veremedim mx6 da iyi gibi acaba kaç derece fark var
kıyaslaması varmı bakacağım dur madem merak ediyorsun o kadar 1 kere kullanacağım diyorsan coolerı al geç o zaman 8gr ı ne yapacaksınHocam 1 kere kullansam yeterli . İyisi olsun istiyorum arada 2 3 derece oynarsa gram için vermek istemem. Laptopta kulllancam çünkü
Anladım karar veremedim mx6 da iyi gibi acaba kaç derece fark var
Anladım ama gramaj falan bide kaç derece oynar kiİletkenlik Olarak Cooler Daha İyi Sen Düşün
2 cihaza surecegim ama arada 1 2 derece varsa 8 gram alırımkıyaslaması varmı bakacağım dur madem merak ediyorsun o kadar 1 kere kullanacağım diyorsan coolerı al geç o zaman 8gr ı ne yapacaksın
Fark Yaratır Öyle Söyleyim Sana .Çok iyi olur
Anladım ama gramaj falan bide kaç derece oynar ki