Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
Aynen ona göre alam ben deYalnız dikkatsiz davranmışım, benim aldığım 224xt bu 214 müş aradaki farka değermi sizce 190TL?
Aynen ona göre alam ben deYalnız dikkatsiz davranmışım, benim aldığım 224xt bu 214 müş aradaki farka değermi sizce 190TL?
Kasanda ışıklı fan yok sanırım.Anakartım Asus Prime H610M-K kasanın şöyle bi kontrolcüsü var ama bağlanırmı bilmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Sen ne yapardın, karasız kaldım da..Biraz fark var aralarında 224 daha iyi bundan ama çok fazla değil. Senin tercihine kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kafa kafaya gibi.
Anakartında RGB kontrol bağlantısı var. Sol altta.Anakartım Asus Prime H610M-K kasanın şöyle bi kontrolcüsü var ama bağlanırmı bilmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Kasam xigmatek master x 4x120mm ışıklı fan var. Kasanın üstündeki tuşla renk değişimi oluyor.Kasanda ışıklı fan yok sanırım.
6 pinli fanlar ile bağlı onlar. Kontrolcüde ARGB yok. Sadece anakartında RGB var.Kasam xigmatek master x 4x120mm ışıklı fan var. Kasanın üstündeki tuşla renk değişimi oluyor.
Çok fazla anlamadığım şeyler. Kısacası argb alsam, argb olarak kullanabilir miyim? Herhangi bir uyum sorunu olur mu?6 pinli fanlar ile bağlı onlar. Kontrolcüde ARGB yok. Sadece anakartında RGB var.
Şuan kullanamazsın gibi bağlayabileceğin bir yer yok.Çok fazla anlamadığım şeyler. Kısacası argb alsam, argb olarak kullanabilir miyim? Herhangi bir uyum sorunu olur mu?
Daha iyi 214'den ama onunda 1700 kiti yok.Perfan 120H daha iyi değil mi?
Sen bunu al alacaksan.Daha iyi 214'den ama onunda 1700 kiti yok.
O zaman 224xt rgb ile devam etmek yada iptal edip rgb 214xt almak kalıyor geriye.Şuan kullanamazsın gibi bağlayabileceğin bir yer yok.