🔥İndirim 🔥ID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz 520 TL🔥

silindi

Son düzenleme:
Tam olarak bunu düşünüyorum, daha kargoya verilmedi çünkü. Aradaki farka değip değmeyeceğinden emin değilim.
Bence değer onda rgb kontrolcü çıkmıyor ekstra fan takma demiri çıkmıyor ve onda tek kullanımlık macun çıkıyor

Sizin aldığınız daha iyi diyorlar. İyisi olsun.
Yorumunu dikkate alıp siparişi iptal etmiyorum o zaman. Teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence değer onda rgb kontrolcü çıkmıyor ekstra fan takma demiri çıkmıyor ve onda tek kullanımlık macun çıkıyor
Teşekkür ederim, son anda fikir değiştirmezsem 224XT de kalacağım. Bu arada kontrolcüsü felan olduğunu bilmiyordum. Işığı kontrol edebiliyor muyuz?

IMG_20230104_103827.jpg

Id-cooling se-224xt rgb versiyonu

Yorumunu dikkate alıp siparişi iptal etmiyorum o zaman. Teşekkürler :)

Teşekkür ederim, son anda fikir değiştirmezsem 224XT de kalacağım. Bu arada kontrolcüsü felan olduğunu bilmiyordum. Işığı kontrol edebiliyor muyuz?
Evet ışığını kontrol edebiliyoruz alırken çok araştırdım benim kasan argb direk kasaya takarım dedim ama argb fiyatı çok pahalıydı onun yerine bunu aldım içinden kontrolcü çıkıyor diye

Evet ışığını kontrol edebiliyoruz alırken çok araştırdım benim kasan argb direk kasaya takarım dedim ama argb fiyatı çok pahalıydı onun yerine bunu aldım içinden kontrolcü çıkıyor diye
Oda güzel detaymış sanırım 214de bunlar yok.

Macunda epey fazla görünüyor. Kaç kullanım götürür beni sence?
3-4 kullanım götürür diye düşünüyorum ama tam emin değilim bende mx4 vardı onu kullandım

3-4 kullanım götürür diye düşünüyorum ama tam emin değilim bende mx4 vardı onu kullandım
Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin için. Muhtemelen üstteki arkadaşla sen olmasan epey düşünürdüm.

Üst seviye isteyen 224xt alsın yoksa 214xt modelide üzmez fiyatı çok iyi

Tamamdır çok teşekkür ederim ilgin için. Muhtemelen üstteki arkadaşla sen olmasan epey düşünürdüm.
Birazda bütçe meselesi 214xt gayet yeterli bir ürün benim kasamda argb kontrolcü var bu fiyatları düşmesini çok bekledim düşmedi kısmet

Dur deme öyle yine aklım karışacak :D
Bütçe yetiyorsa aklınız karışmasın yetmiyorsa 214xt güzel bir tercih arada 5-8 derece fark oluyor en fazla

Birazda bütçe meselesi 214xt gayet yeterli bir ürün benim kasamda argb kontrolcü var bu fiyatları düşmesini çok bekledim düşmedi kısmet

Bütçe yetiyorsa aklınız karışmasın yetmiyorsa 214xt güzel bir tercih arada 5-8 derece fark oluyor en fazla
Bütçem yetiyor aslında ama aradaki farka başka bir ihtiyacımı sığdırırım diye düşündüm. Kontrolcüsü olması beni 224 tarafına çekiyor. Görünüme önem veren biriyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,423
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri