🔥İndirim 🔥ID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz 520 TL🔥

Dediğim gibi benim kasamda argb kontrolcü var hepsini tek biryerden kontrol etmek için bunu tercih ederdim galiba sizde yok o yüzden 224xt iyi bir tercih

Dediğim gibi benim kasamda argb kontrolcü var hepsini tek biryerden kontrol etmek için bunu tercih ederdim galiba sizde yok o yüzden 224xt iyi bir tercih
Evet. Ne yazık ki internette ürün ARGB olarak geçiyor ama kontrolcü felan yok. Kasanın üstünde bir adet tuş var onunla kontrol edebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartım Asus Prime H610M-K kasanın şöyle bi kontrolcüsü var ama bağlanırmı bilmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey var ama ARGB bağlanır gibi durmuyor.

Evet. Ne yazık ki internette ürün ARGB olarak geçiyor ama kontrolcü felan yok. Kasanın üstünde bir adet tuş var onunla kontrol edebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir şey var ama ARGB bağlanır gibi durmuyor.
Senin kasa neydi attığın resim fan kontrolcü gibi geldi

Ürün incelemesi burda .
Argb modelde 3 pin bağlantı gerekiyor B450-A320- h510 lerin %95 ine uygun değil .
RGB model videodaki model ışıklar kafasına göre yanıyor denilebilir kaba tabirle.
Başarılı sessiz soğutucudur .
İhtiyacı olan kaçırmasın .

12400f kullanıyorum 83leri görüyor daha performanslı bir şey mi alayım bunu alıp geçeyim mi?
12400f zorlayınca 84 dereceleri görüyordu stok fan ile. Buna geçtikten sonra oyunlarda 65 dereceyi nadiren geçiyor. Hava almayan kasada daha yüksek derece gördüğümü hatırlamıyorum. Devir hızını da düşürdüm biostan. Ses olarak da fena değil.

Ürün incelemesi burda .
Argb modelde 3 pin bağlantı gerekiyor B450-A320- h510 lerin %95 ine uygun değil .
RGB model videodaki model ışıklar kafasına göre yanıyor denilebilir kaba tabirle.
Başarılı sessiz soğutucudur .
İhtiyacı olan kaçırmasın .
3pin yani argb olanı 4 pine takamıyor muyuz. Takıyoruz diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,423
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw