Evet. Ne yazık ki internette ürün ARGB olarak geçiyor ama kontrolcü felan yok. Kasanın üstünde bir adet tuş var onunla kontrol edebiliyorum.Dediğim gibi benim kasamda argb kontrolcü var hepsini tek biryerden kontrol etmek için bunu tercih ederdim galiba sizde yok o yüzden 224xt iyi bir tercih
Dediğim gibi benim kasamda argb kontrolcü var hepsini tek biryerden kontrol etmek için bunu tercih ederdim galiba sizde yok o yüzden 224xt iyi bir tercih
Şöyle bir şey var ama ARGB bağlanır gibi durmuyor.Anakartım Asus Prime H610M-K kasanın şöyle bi kontrolcüsü var ama bağlanırmı bilmiyorum. Alıntıyı görüntüle
Senin kasa neydi attığın resim fan kontrolcü gibi geldiEvet. Ne yazık ki internette ürün ARGB olarak geçiyor ama kontrolcü felan yok. Kasanın üstünde bir adet tuş var onunla kontrol edebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir şey var ama ARGB bağlanır gibi durmuyor.
Xigmatek master xSenin kasa neydi attığın resim fan kontrolcü gibi geldi
12400f zorlayınca 84 dereceleri görüyordu stok fan ile. Buna geçtikten sonra oyunlarda 65 dereceyi nadiren geçiyor. Hava almayan kasada daha yüksek derece gördüğümü hatırlamıyorum. Devir hızını da düşürdüm biostan. Ses olarak da fena değil.12400f kullanıyorum 83leri görüyor daha performanslı bir şey mi alayım bunu alıp geçeyim mi?
3pin yani argb olanı 4 pine takamıyor muyuz. Takıyoruz diye biliyorum
Ürün incelemesi burda .
Argb modelde 3 pin bağlantı gerekiyor B450-A320- h510 lerin %95 ine uygun değil .
RGB model videodaki model ışıklar kafasına göre yanıyor denilebilir kaba tabirle.
Başarılı sessiz soğutucudur .
İhtiyacı olan kaçırmasın .
Takamazsın , biri 12 v biri 5 . Yakarsın.3pin yani argb olanı 4 pine takamıyor muyuz. Takıyoruz diye biliyorum
İbrahim abi bu soğutucu xpg valor air kasaya uyarmı bilgin varmı ve perfanmı alayım bunumuBunun yerine perfan öneriliyordu. Perfandan daha ucuz şuan yapıştırın.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
166mm destekliyor sığar.İbrahim abi bu soğutucu xpg valor air kasaya uyarmı bilgin varmı ve perfanmı alayım bunumu
Bende b450M-H var. Argb modeli almıştım. İptal edip rgb modeli almalıyım o zaman doğru mu. Çünkü 3 pinli soket yok.Takamazsın , biri 12 v biri 5 . Yakarsın.