Öneri ID-COOLING SE-224-XT alınır mı ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
810
Bütçe
500
Merhaba arkadaşlar. R5 3600 işlemcim için bir soğutucu almak istiyorum.Bu fiyat bandında daha iyi bir soğutucu var mı ? 100TL kadar arttırabilirim sorun değil. Yanında gelen termal macun iyi midir ?

Alınır

Merhaba arkadaşlar. R5 3600 işlemcim için bir soğutucu almak istiyorum.Bu fiyat bandında daha iyi bir soğutucu var mı ? 100TL kadar arttırabilirim sorun değil. Yanında gelen termal macun iyi midir ?

ben 300 tl iken almıştım sıcaklık değerlerinden memnunum. Yanında verilen termal macun da kalitelidir.

Benzer fiyata daha iyi dediğiniz bir soğutucu var mı ?
Farklı bir soğutucu kullanmadım o yüzden deneyimlerimden yola çıkarak cevap veremeyeceğim fakat almadan oldukça araştırmıştım bu soğutucuyu. Bildiğim kadarıyla bu fiyat bandında daha performanslı bir ürün yok

Farklı bir soğutucu kullanmadım o yüzden deneyimlerimden yola çıkarak cevap veremeyeceğim fakat almadan oldukça araştırmıştım bu soğutucuyu. Bildiğim kadarıyla bu fiyat bandında daha performanslı bir ürün yok
Evet bence kabataslak baktığımda bu fiyat bandında daha iyisi yok gibi Arctic 34 duo ile hemen hemen başabaşlar ve tek fanlı olmasına rağmen. Tek dezavantaji bir tık daha sesli olması o da sorun teşkil etmez

Evet bence kabataslak baktığımda bu fiyat bandında daha iyisi yok gibi Arctic 34 duo ile hemen hemen başabaşlar ve tek fanlı olmasına rağmen. Tek dezavantaji bir tık daha sesli olması o da sorun teşkil etmez
Full RPMde biraz sesli çalışıyor doğru. Ben %50de kullanıyorum ve duyulmuyor sesi . Kulaklık kullanıyorsanız full RPMi de duymazsınız.

Alınır 200 küsür liraya almıştım 2200g oc için başarılı bir ürün. Duo 34 e yakın güçte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,470
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri