Neler Yeni

ID-COOLING SE-224-XTS Black 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu

EmreUzn3

80+ Bronze
Var hava akışını bozar.

Ramlerden tarafa tak ama resimde gösterdiğim gibi biraz yukarı doğru tak. Tam ramlerle sıfır olacak şekilde.
Alıntıyı görüntüle
ramler altında kalıyor tam ortalamıcam yukarıdan takayım yani dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok verimli hava akışı olmaz

Var hava akışını bozar.

Ramlerden tarafa tak ama resimde gösterdiğim gibi biraz yukarı doğru tak. Tam ramlerle sıfır olacak şekilde.
Alıntıyı görüntüle
işlemciye mi etki ediyor bu hava akışı ekran kartına mı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet ramlerin üstünde kalacak. Değmeyecek kadar yukarı taksan yeter. Fanın logosu kasanın önüne doğru bakacak, etiket kısmı kasanın arkasına doğru. Fan kablosunu da CPU_fan'a takacaksın anakart üzerinde.

Her şeye.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP

ID-COOLING SE-224-XTS Black Almayı Düşünüyorum Bu Fiyat Arasında Daha iyisi Var Mı Biliyor Musunuz ? Ayrıca İşlemci 5600 Anakart : Asus prime B450m-k ii Kasa Corsair Delta Spec Uygun mu Sisteme Montaj Yaparken bilen varsa söylerse sevinirim​

@HacıSOFU
Kardeşim ben 214 modelini aldım birde thermal grizzly kyronout 1 gr termal macun aldım bu ikisinin kombosu sayesin yük altında en baba 60 derece falan işlemci o da en zorlandığı kısımda

EmreUzn3

80+ Bronze
Kardeşim ben 214 modelini aldım birde thermal grizzly kyronout 1 gr termal macun aldım bu ikisinin kombosu sayesin yük altında en baba 60 derece falan işlemci o da en zorlandığı kısımda
Ben güzel sürememişim ozaman 2 gr macunu full sürdüm :D etrafa yaydım eşit şekilde anca yetti

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Ben güzel sürememişim ozaman 2 gr macunu full sürdüm :D etrafa yaydım eşit şekilde anca yetti
Enişte 2 Gr macun nedir 1 gr macunu bir işlemciye 2 kere bile yettirirsin sen bayağı bir sıva yapmışsın 😂 fazlası da soğumayı keser ısınmaya neden olur 😂

EmreUzn3

80+ Bronze
Enişte 2 Gr macun nedir 1 gr macunu bir işlemciye 2 kere bile yettirirsin sen bayağı bir sıva yapmışsın 😂 fazlası da soğumayı keser ısınmaya neden olur 😂
az öyle gibi zaten tam verimli soğutmuyor ondan galiba

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
az öyle gibi zaten tam verimli soğutmuyor ondan galiba
Yüzde yüz ondan çünkü bende dediğim gibi 214 XT modeli var termal macunun da yarısı duruyor 1 gr olanın. Böyle işlemci alttan belli belirsiz görülcek gibi sür. İnce bir şerit olarak çarpı yap X sonra çarpının iç kısımlarına birer nokta koy yani 4 tane nokta sonra onu yay gitsin yeterli olur

EmreUzn3

80+ Bronze
Sen önce fanı bi doğru tak o soğutur. Fazlasından zarar gelemz macunun. Anakartı kirletmiş olursun sadece.
eşit şekilde yaydım taşıcağına sanmam onu yarın pazar günü yapsam sorun olur mu ? yoruldum da uğraşasım yok hiç

zararı olur mu

Ysuflix

80+ Gold

İşlemciye. Ayrıca borular işlemcinin değdiği yere doğru eğimleniyor o eğim arka fana doğru olacak şekilde takarsan fana yer kalıyor

Ysuflix

80+ Gold
Bak parmakla göstediği taraf daha uzun. Uzun taraf ramlere bakcak ve fan oraya giricek fan sığsın diye ramlerin olduğu tarafı öyle yapmışlar ters takmış olabilirsin
Screenshot_2023-07-15-03-46-59-273_com.google.android.youtube.jpg

Top Bottom