224xtS ARGB mi? yoksa 224xt ARGB mi? 224xt argb v2'de çıkıyor zaten. Senin alacağın S modeli 224xtS.Alan bir arkadaşa sordum içinden kontrcü cıkıyor dedi
Kontrolcü yoksa da sorun çıkmaz. Soğutucu normal performansta çalışır sadece ışığı yanmaz.beyazda çıkıyor dedi doğru veya yalnış mı bilmiyorum zaten desteğe sordum onlar kesin cevap verir ama biz var diyelim yani ortada sorun problem çıkmaz dimi kontrcu varsa
ışıklı beyaz daha iyi ya olursa iyi olur yani sorun problem yaşatmıyorsa kullnımdaKontrolcü yoksa da sorun çıkmaz. Soğutucu normal performansta çalışır sadece ışığı yanmaz.
yok dediler kendisi HA-02C almanız gerekiyor kullanmak istiyorsanız diyeKontrolcü yoksa da sorun çıkmaz. Soğutucu normal performansta çalışır sadece ışığı yanmaz.
Kasanda ARGB kontrolcü varsa ona da takılıyor. Bende ARGB fanlı bir kasa vardı onlara bağladım kasa fanlarıyla beraber kontrol ediyorum.Argb bağlayamazmıyım kasaya uygun olmaz mı çözümü anakart değiştirmek mi ilah
Argb var kontrcuKasanda ARGB kontrolcü varsa ona da takılıyor. Bende ARGB fanlı bir kasa vardı onlara bağladım kasa fanlarıyla beraber kontrol ediyorum.
https://www.hepsiburada.com/wozlo-a...3pin-led-fan-kontrol-unitesi-pm-HBC000047D4DA bunu alırsam başka + bir şey lazım olucak mı ?Attıklarımdan birini alırsan da çalışır.
Ytden izle hangi işlemcin varsa ona uygun videoyu aç bak çok kolaygeldi de montaj nasıl halledicem hiç yapmadım stok fan sökme filan zarar verme kırılma eğirme vb ... yaşama şansım var mı ?