işlemci önerisi sormamışsın ama ryzen 5 5600x öneririmRyzen 5 5600x veya ryzen 7 3700x aicam
işlemci önerisi sormamışsın ama ryzen 5 5600x öneririmRyzen 5 5600x veya ryzen 7 3700x aicam
Nedeni nedir?Zoomflow, auraflow' un üst modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınmaz çok kötü soğutma.
Kötü işte nedeni mi var :d Kalitesiz, performansı kötü.Nedeni nedir?
Bende istiyorum da fiyat pahalı .dişlemci önerisi sormamışsın ama ryzen 5 5600x öneririm
Dediğim gibi id cooling iyi marka buraya yeni geldi diyebiliriz.Ona vereceğin parayla zoomflow al daha iyi kat kat iyi bu arada karşılaştırmasını bulup bakmıştım direk ondan vazgecmistim
Bende vardı i7 7700k ile kullanıyordum sattım 2 ay kullandım hocam
Evet 2 Side aerocooldan iyi baktığımızda
Kötü işte nedeni mi var :d Kalitesiz, performansı kötü.
Zaten attığım testte Pulse, AuraFlow tarafından geçiliyor. Normalde de ZoomFlow'un AuraFlow'dan daha iyi olduğunu da hesaba katarsak tabi ki ZoomFlow alması daha mantıklı. Daha az para harcıyım ve aynı soğutma performansını alayım derse se234 de var.Zoomflow alması daha iyi olur o kadar iyi değil.
Sıvı soğutma almak istiyorum da 360 ile 240 arasında çok fark varmı beyaz ve RGB den vazgeçmek istemiyorum 360 siyah çünküZaten attığım testte Pulse, AuraFlow tarafından geçiliyor. Normalde de ZoomFlow'un AuraFlow'dan daha iyi olduğunu da hesaba katarsak tabi ki ZoomFlow alması daha mantıklı. Daha az para harcıyım ve aynı soğutma performansını alayım derse se234 de var.
İmzandaki Enermax'ı gördüm de amazonda 240'lığı 568 tl o nasıl alınır mı?Kötü işte nedeni mi var :d Kalitesiz, performansı kötü.
FrostFlow X modeli hakkında bilgim yok.Sıvı soğutma almak istiyorum da 360 ile 240 arasında çok fark varmı beyaz ve RGB den vazgeçmek istemiyorum 360 siyah çünkü
RGB almanı önermem ama o fiyata başka alternatif yokİmzandaki Enermax'ı gördüm de amazonda 240'lığı 568 TL o nasıl alınır mı?
FrostFlow X testi varsa atsana ben düzgün bir test bulamadım.RGB almanı önermem ama o fiyata başka alternatif yok
Rog ryou 240 seviyesinde 360mmFrostFlow X testi varsa atsana ben düzgün bir test bulamadım.