öyle yazıyor alınır mı sence75cfm mi nası ya
direk psu ya bağlayacağım girişi var mı bulamadım ben de molexden bahsediyorum ses yapar mı sizcesite güvenilir marka güvenilir ama ürün hakkında yorum yapamayacağım kullanmadığım için ama kağıt üzerinde düşünüldüğünde bu fiyata en iyisi şuan benim kanaatim alınır.
@Sh1n agam bi bakarmısın memnun musun bu siteden mi aldın ses yapar mıLinki daha açmadan bu fan olduğunu tahmin etmiştim
ID Cooling ürünleri kalitelidir bence alınır
@Sh1n Almıştı bu fanı
direk psu ya bağlayacağım girişi var mı bulamadım ben de molexden bahsediyorum ses yapar mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Sh1n agam bi bakarmısın memnun musun bu siteden mi aldın ses yapar mı
Benim hatırladığım kadarıyla o memnun kalmamıştı performansından ve iade etmişti. Sesi hakkında yorum yapmadı.direk psu ya bağlayacağım girişi var mı bulamadım ben de molexden bahsediyorum ses yapar mı sizce
molex yok sanırım 4Pin PWM molex olsa bile çok ses çıkarır son hızlarda 75 cfm içindirek psu ya bağlayacağım girişi var mı bulamadım ben de molexden bahsediyorum ses yapar mı sizce
bende cooler master pro 3 kasa fanları var bunlar da sesli acaba bunlardan sesli midir nasıl bakabilirim asus tuf var zaten o da sesli de sessiz önerebilicğeiniz bir şey varmıdırEvet sesli.
HADRON Hn2538 Kasa Kasa Fanı Ledli Performans 12cm | Trendyol bu nasıl 87 cfm ve 1400 rpm ama 25 db diyor yalan bence bu veya bu Rampage 4C-15 Kasa Fanı - Kırmızı Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) olmadı tx 12 mi alsam kararsız kaldımBenim hatırladığım kadarıyla o memnun kalmamıştı performansından ve iade etmişti. Sesi hakkında yorum yapmadı.
Ama o işlemci soğutucusuna taktı bu fanları kasasında değil. Kasaya taksaydı büyük ihtimalle daha memnun kalırdı
Bu yalan olabilir.bende cooler master pro 3 kasa fanları var bunlar da sesli acaba bunlardan sesli midir nasıl bakabilirim asus tuf var zaten o da sesli de sessiz önerebilicğeiniz bir şey varmıdır
HADRON Hn2538 Kasa Kasa Fanı Ledli Performans 12cm | Trendyol bu nasıl 87 cfm ve 1400 rpm ama 25 db diyor yalan bence bu veya bu Rampage 4C-15 Kasa Fanı - Kırmızı Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) olamdı tx 12 mi alsam kararsız kaldım
sence öbür 2 marka alınır mıBu yalan olabilir.
Hadron markası zaten he ürünü kötü olan bir marka
bende doğru olduğunu sanmıyorumBu yalan olabilir.
Hadron markası zaten he ürünü kötü olan bir marka