Yiğit Beren
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,785
3000 serisi düzelene kadar idarelik 1660 falan almak istiyorum veya daha ucuz bir şey 5600x işlemcim
İdarelik ise ikinci elden oynayacağın oyunlari açan bir kart bulman daha mantıklı olur hemde daha ucuza gelir3000 serisi düzelene kadar idarelik 1660 falan almak istiyorum veya daha ucuz bir şey 5600x işlemcim
ikinci el almak pek istemiyorum babamda o konuya pek sıcak bakmıyor daha düşükde olur idarelik bir kart olsun yeterİdarelik ise ikinci elden oynayacağın oyunlari açan bir kart bulman daha mantıklı olur hemde daha ucuza gelir
Bu aldığınız kartı yeni kart alırken satacakmisin?ikinci el almak pek istemiyorum babamda o konuya pek sıcak bakmıyor daha düşükde olur idarelik bir kart olsun yeter
valoranta açsa yeter hocam 3000tl bütçe diyim maxBu aldığınız kartı yeni kart alırken satacakmisin?
Bütçen nedir?
Hangi oyunları oynuyorsun?
Hocam gereksiz pahalı olur öyle.ikinci el almak pek istemiyorum babamda o konuya pek sıcak bakmıyor daha düşükde olur idarelik bir kart olsun yeter
Bu aldığınız kartı yeni kart alırken satacakmisin?
Bütçen nedir?
Hangi oyunları oynuyorsun?
Evet fazla.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
fiyat fazlamı 1650 ye göre
1700'e sıfır 1650 varken alınmazEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
fiyat fazlamı 1650 ye göre
hocam bana idarelik bir kart yeter artık laptopum çok sorun çıkardığı için bi an önce almak istiyorum1700'e sıfır 1650 varken alınmaz