Neler Yeni

İdarelik ekran kartı tavsiyesi

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Bütçe
350
Kısa bir süre idarelik kullanmak için ekran kartı tavsiyesi verecek varmı? Pandemi döneminde olduğumuz için ailem 2.el almama pek sıcak bakmıyor, aklımda GT-710 var ama bilmiyorum karasızım. Şuan elimde ekran kartı bulunmuyor. Sistemi de yazıyorum.
-CPU: İntel Pentium E6500
-Anakart: Foxconn G41MXE
-PSU: 250watt sanırsam (resmini bırakacağım)
-Ram: 4gb yapacağım
Evet arkadaşlar sistem böyle dediğim gibi idarelik bir şey bakıyorum var mı tavsiyeniz. Bütçe Max. 400e çıkartabilirim. Tavsiye etceğiniz kart sistemle uyumlu olursa çok iyi olur ,teşekkürler. Aklımda şu anlık Gt710 var. Oyun oynayacak mısın diye sorarsanız Düşük ayarlarda ets2, csgo, mb warband felan olabilir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Ekler

• psuwatt.PNG
    psuwatt.PNG
    335.9 KB · Hit: 69

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Kısa bir süre idarelik kullanmak için ekran kartı tavsiyesi verecek varmı? Pandemi döneminde olduğumuz için ailem 2.el almama pek sıcak bakmıyor, aklımda GT-710 var ama bilmiyorum karasızım. Şuan elimde ekran kartı bulunmuyor. Sistemi de yazıyorum.
-CPU: İntel Pentium E6500
-Anakart: Foxconn G41MXE
-PSU: 250watt sanırsam (resmini bırakacağım)
-Ram: 4gb yapacağım
Evet arkadaşlar sistem böyle dediğim gibi idarelik bir şey bakıyorum var mı tavsiyeniz. Bütçe Max. 400e çıkartabilirim. Tavsiye etceğiniz kart sistemle uyumlu olursa çok iyi olur ,teşekkürler. Aklımda şu anlık Gt710 var. Oyun oynayacak mısın diye sorarsanız Düşük ayarlarda ets2, csgo, mb warband felan olabilir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
o bütçe için 2. el gtx 750 bakabilirsin olmadı. gtx 740 falan da bulunabilir. gt 710 kesinlikle önermem onla oyun oynaman zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer illa ki sıfır istersen sıfır öneriyim.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bütçe için 2. el gtx 750 bakabilirsin olmadı. gtx 740 falan da bulunabilir. gt 710 kesinlikle önermem onla oyun oynaman zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer illa ki sıfır istersen sıfır öneriyim.
Anladım, olur tavsiyelerinizi bekliyorum şuan araştırma aşamasındayım.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi