Onu da Valve düşünsün artık hacı ne diyelimHevesim falan kalmadı artık 23 Eylül çok.
Yani adamlar her türlü kendilerine güveniyorlar her türlü oynanacağını da biliyorlar oyunun ondan dolayı süründürüyorlar böyle.Hevesim falan kalmadı artık 23 Eylül çok.
Deneyimin nasıl? Olumlu olumsuz eleştirilerin neler?3 hafta önce beta geldide oynuyorum
Hocam Fall, Sonbahar demek güç ne alaka?Gabe Follewer'dan gelen bilgilere göre CS2 toplam 4 sezondan oluşacak;
Alıntıyı görüntüle
1) Beta Sezonu (Limited Test Season)
2) 2023 - Güç Sezonu
3) 2024 - İlkbahar Sezonu
4) 2024 - Güç Sezonu
- 2023 - Güç Sezonunun 23 Eylül'de geleceği kesinleşti bu tarihe bakıldığında CS2 betanın herkese açılması 23 Eylül'den önce olacak yani en geç 45 gün süre kaldı.
Ve CS2'ye yeni gelecek olan bıçak: KUKRİ KNİFE!
Aslında en çok 'düşmek' anlamına geliyor fakat yabancı videolarda ve youtube altyazılarda güç olarak çıktı önüme.Hocam Fall, Sonbahar demek güç ne alaka?
2 gün daha erken cikarsa dogum gunumu tutturuyormus gabenGabe Follewer'dan gelen bilgilere göre CS2 toplam 4 sezondan oluşacak;
Alıntıyı görüntüle
1) Beta Sezonu (Limited Test Season)
2) 2023 - Güç Sezonu
3) 2024 - İlkbahar Sezonu
4) 2024 - Güç Sezonu
- 2023 - Güç Sezonunun 23 Eylül'de geleceği kesinleşti bu tarihe bakıldığında CS2 betanın herkese açılması 23 Eylül'den önce olacak yani en geç 45 gün süre kaldı.
Ve CS2'ye yeni gelecek olan bıçak: KUKRİ KNİFE!
Hmm tamam hocam ben aşağıda ilkbahar yazınca mantıken sonbahardır diye düşünmüştümAslında 'düşmek' anlamına geliyor fakat yabancı videolarda ve youtube altyazılarda güç olarak çıktı önüme.
Bence çok iyi olmuş olumsuz bişi yoktu. Bazı kişilerde bug olmuş map altına düşme bende hiç olmadı. Oyunda vuruş hissiyatı çok iyi olmuşDeneyimin nasıl? Olumlu olumsuz eleştirilerin neler?
XANTARES'in videosunda baya iyi idi. BayıldımBence çok iyi olmuş olumsuz bişi yoktu. Bazı kişilerde bug olmuş map altına düşme bende hiç olmadı. Oyunda vuruş hissiyatı çok iyi olmuş
Dediğin illa ki doğrudur, değiştirdim zaten. Eyvallah.Hmm tamam hocam ben aşağıda ilkbahar yazınca mantıken sonbahardır diye düşünmüştüm
arkadaşta doppler var cs 2 de çok güzel gözüküyor. Doppler ların değeri çok artacak cs2 deXANTARES'in videosunda baya iyi idi. Bayıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin illa ki doğrudur, değiştirdim zaten. Eyvallah.