Hacı sanal oyun oynadım (dede , bonanza 'oynama tavsiyesi değil!') durmayı biliyorsan kazanırsın yaDün bir tweet gördüm Afrikalı büyücüler Galatasaray ve Fenerbahçe maçı tahminlerini vermişti gsnin tahmin doğru çıkmıştı fenere 4-1 diyorlardı basacaktim kuzenim izin vermedi iyi ki basmamışım bide sanal oyunları asla oynamayın hiç bir zaman kazandırmıyorlar
Dede,bonanza gibi oyunları oynamadım daha doğrusu nerede oynanacağıni bilmiyordum lütfen öğretmeyin benim dediğim misli ve nesine de bulunan zeplin, mayın tarlası gibi oyunlarHacı sanal oyun oynadım (dede , bonanza 'oynama tavsiyesi değil!') durmayı biliyorsan kazanırsın ya
Şu ana kadar hep kardayım durucağım yeri iyi bilirim hırs yapmam.
OYNAMA TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Ben bütün kumar kimliğimi ifşa ettim az önce...Dede,bonanza gibi oyunları oynamadım daha doğrusu nerede oynanacağıni bilmiyordum lütfen öğretmeyin benim dediğim misli ve nesine de bulunan zeplin, mayın tarlası gibi oyunlar
benim bir tanıdığım bonanzadan 20000tl para kazandı tamamen şans işiHacı sanal oyun oynadım (dede , bonanza 'oynama tavsiyesi değil!') durmayı biliyorsan kazanırsın ya
Şu ana kadar hep kardayım durucağım yeri iyi bilirim hırs yapmam.
OYNAMA TAVSİYESİ DEĞİLDİR
kaç liradan katladı 20kyıbenim bir tanıdığım bonanzadan 20000tl para kazandı tamamen şans işi
2 hafta sonra ehliyetsiz motor sürmekten 16000 ceza yedi kaldı 4bin
dedik onla da bari ehliyet al sınava gircek şimdi önümüzde ki ay
tam hatırlamıyorum totalde 500 lirayla mı ne oynadı bonanzadan 20k kazanmıştı tektekaç liradan katladı 20kyı
Bide işin kötü tarafı haram para illaki bir yerden çıkıyor ya
Yasal olmayan yerler de ceza kesilmiyor mu nasıl para yatırıyorsunuzBen bütün kumar kimliğimi ifşa ettim az önce...
Yasal olan hiçbir yer doğru düzgün kazandırmaz YTD
Nerden oynadığın önemli yasal değil ama adamlar öyle yöntemler çıkarmış ki.Yasal olmayan yerler de ceza kesilmiyor mu nasıl para yatırıyorsunuz
Yasal olandan ne farkı var da kazandırıyor?Nerden oynadığın önemli yasal değil ama adamlar öyle yöntemler çıkarmış ki.
Parayı x hesabına yatırıyorsun ismi soyismi olan hesaba.
Y hesabından da alıyorsun. Tespit edilmesi çok zor
Daha yüksek oranlar , daha fazla seçenek ve kayıp bonusları veriyor.Yasal olandan ne farkı var da kazandırıyor?