Asıl size akıl fikir versin. Şahsen benim vicdanım rahat olacak KK'ye vermeyeceğim için. Eğer KK seçilirse -ki seçilemeyecek- o zaman siz büyük pişman olacaksınız.Kardeşim hem mültecilerin gitmesini istiyorsun hem de kkye oy vermemek için sandığa gitmem diyorsun. Allah sana akıl fikir versin.
Daha savunduğun şey hakkında fikrin yok senin. Ayrıca hangi konuda pişman olacakmışız? Çok merak ettim.Asıl size akıl fikir versin. Şahsen benim vicdanım rahat olacak KK'ye vermeyeceğim için. Eğer KK seçilirse -ki seçilemeyecek- o zaman siz büyük pişman olacaksınız.
Ben hiç birini savunmuyorum. Kendi fikirlerime bağlıyım sizin gibi başkalarına değil. Takım tutar gibi parti tutmayacak aklım var Allah'a şükür.Daha savunduğun şey hakkında fikrin yok senin. Ayrıca hangi konuda pişman olacakmışız? Çok merak ettim.
La başka aday mı var? 1 oy 1oydur.Ben hiç birini savunmuyorum. Kendi fikirlerime bağlıyım sizin gibi başkalarına değil. Takım tutar gibi parti tutmayacak aklım var Allah'a şükür.
Her iki tarafta bir birinden beter. KK'ye vereceğime vermem daha iyi.La başka aday mı var? 1 oy 1oydur.
Aferin sanaBen hiç birini savunmuyorum. Kendi fikirlerime bağlıyım sizin gibi başkalarına değil. Takım tutar gibi parti tutmayacak aklım var Allah'a şükür.
KK'ya vermessen erdoğana vermiş gibi oluyorsunHer iki tarafta bir birinden beter. KK'ye vereceğime vermem daha iyi.
Babası dayakla tayyibe verdirecek zatenKK'ya vermessen erdoğana vermiş gibi oluyorsun
hmdögfdewh.Evet bence de oyle olucak.Babası dayakla tayyibe verdirecek zaten