İdeal kilomda mıyım ?

frcyn

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhabalar
174 boy 90 kg ağırlığındayım.Önceden 120 kilodaydım.Fitness ve diyetle 4 ayda bu kiloya indim.Diyetisten tanita denilen tartıda yağ oranımın yüzde 16 olduğunu söyledi 74 kg kas kütlem varmış yani.Ama hala göbeğimde ve birçok bölgemde yağ var gibi geliyor.Fitness antrenörüm 80 kgye düşebileceğimi söylüyor.Düşmekte istiyorum esasında vki'ye göre hala şişmanım ve birçok alanda(askerlik-polislik)beni üzecek gibi.
Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Herkese merhabalar
174 boy 90 kg ağırlığındayım.Önceden 120 kilodaydım.Fitness ve diyetle 4 ayda bu kiloya indim.Diyetisten tanita denilen tartıda yağ oranımın yüzde 16 olduğunu söyledi 74 kg kas kütlem varmış yani.Ama hala göbeğimde ve birçok bölgemde yağ var gibi geliyor.Fitness antrenörüm 80 kgye düşebileceğimi söylüyor.Düşmekte istiyorum esasında vki'ye göre hala şişmanım ve birçok alanda(askerlik-polislik)beni üzecek gibi.
Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
şimdi ideal kilo diye bir şey kişiden kişiye çok değişir sebebiyse vücudun yağ dağılımı ,yağ oranlarını hesaplayan makinelere pek güvenmemeni tavsiye ederim çünkü x ve y kişisi diyelim ikisininde kiloları aynı fakat yağ oranları farklı o makinelerde bunu pek ayırt edemiyor.Tabi ki de 174 boya göre 90kilo fazla moral bozmadan diyete devam etmen lazım

şimdi ideal kilo diye bir şey kişiden kişiye çok değişir sebebiyse vücudun yağ dağılımı ,yağ oranlarını hesaplayan makinelere pek güvenmemeni tavsiye ederim çünkü x ve y kişisi diyelim ikisininde kiloları aynı fakat yağ oranları farklı o makinelerde bunu pek ayırt edemiyor.Tabi ki de 174 boya göre 90kilo fazla moral bozmadan diyete devam etmen laz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,282
Üyeler
189,243
Son üye
sevantes
Geri