Neler Yeni

İdeal Mousepad boyutları

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Şöyle mouse un etrafını düzgün saran. Biraz geniş mousepad arıyorum. Elimde bir tane var ama soyuldu resmini ekliyorum bakabilirsiniz. Onun gibi bir şey arıyorum. O tür bir mousepad in boyutu ne kadar olur. Kaça kaç olur veya xl olarak ne olur. Veye direkt istediğim gibi mousepad önerirseniz daha iyi olur. Eğer bilmiyorsanız dediğim gibi tahmini boyutu nedir, Google da ne olarak aratmalıyım Teşekkür ederim 😀🙂

Ekler

• IMG_20210804_215833.jpg
    IMG_20210804_215833.jpg
    2 MB · Hit: 57

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Selam. Şöyle mouse un etrafını düzgün saran. Biraz geniş mousepad arıyorum. Elimde bir tane var ama soyuldu resmini ekliyorum bakabilirsiniz. Onun gibi bir şey arıyorum. O tür bir mousepad in boyutu ne kadar olur. Kaça kaç olur veya xl olarak ne olur. Veye direkt istediğim gibi mousepad önerirseniz daha iyi olur. Eğer bilmiyorsanız dediğim gibi tahmini boyutu nedir, Google da ne olarak aratmalıyım Teşekkür ederim 😀🙂
ben steelseries qck large kullanıyorum gayet memnunum hem kaliteli hem büyük 40x45 di sanırım klavye için kullanmıyorum gerek yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
daha önce ss 30x30 gibi bir küçük bir mousepad kullandım, şuan 30x70 rampage mousepad kullanıyorum gayet memnunum uygun masanız varsa bu boyutlarda mousepad işinize yarayacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,302
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom