Güzellik bir yere kadar götürür önemli olan kişilikKızlarSoruyor a döndü
Bence ikisi.
Zaten güzellik cinselliği tetikler evlilikte cinselliğin yeri fazla değilYaşlılıkta güzellik olmuyor o doğru.
Fiziksel olarak bir seu beklemiyorum. Obez bile olsa farkında olup spor yapıyorsa sorun değil. Kafa dengi, libidosu yüksek, özgüveni tam, sosyal ankstiyesi olmayan birisi. Birde gülüşü güzel olursa tadından yenmezŞu anda sevgiliniz yok ve hayalindeki sevgiliyi aklında tasarlıyorsun. Nasıl bir insan olsun istersin?
Benimki;
Sarı saçlı, mavi gözlü ve benim boyuma yakın birisi.
Ama illa sarı değil siyah saç ve siyah göz ve sarı saç ve siyah göz de olabilir.
Bir de zeki olmak zorunda
Nasıl bir insan olması değil şu anki kız arkadaşımı editlemek isterdim baya, öyle tip falan değil huyları olsun düşünceleri karakteri vs. böyle Garry's Mod atölyesi gibi modları deli gibi kurmam lazım galiba anca öyle onay verebilirim .Şu anda sevgiliniz yok ve hayalindeki sevgiliyi aklında tasarlıyorsun. Nasıl bir insan olsun istersin?
Benimki;
Ama illa sarı değil siyah saç ve siyah göz ve sarı saç ve siyah göz de olabilir.
Şu an aktif olarak Sons of Anarchy izliyorum. Jax'in karısı Tara gibi olmasın yeter izlerken çıldırıyorum.Şu anda sevgiliniz yok ve hayalindeki sevgiliyi aklında tasarlıyorsun. Nasıl bir insan olsun istersin?
Benimki;