- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoo hatta sana sordumya kapadım tikleri yani işaretlemedim hiç bir şeyRUFUS'un sonundaki kısımda tikli bir bölüm çıkıyor. Sen tikleri kapamadan mı flash belleğine Windows'u yazdırdın?
Yoo hatta sana sordumya kapadım tikleri yani işaretlemedim hiç bir şeyRUFUS'un sonundaki kısımda tikli bir bölüm çıkıyor. Sen tikleri kapamadan mı flash belleğine Windows'u yazdırdın?
Bazı uygulamaları masaüstüne koyuyor dedin ya o yüzden sordum tekrardan. Normalde formattan sonra tüm masaüstüne çöp kutusu harici bir şey olmaması gerek.Yoo hatta sana sordumya kapadım tikleri yani işaretlemedim hiç bir şey
Şöyle format atarken bana outlook hesabı gir diyorya ben girdikten sonra şöyle seçenekler geldi işte diyoki 2022 13 temmuz dönemindeki yedekle falan ben ide bu yeni bilgisayar diye seçtim ama ondrive hesabına yedekledikletini alıp koydu masaüstüne istemememe rağmenBazı uygulamaları masaüstüne koyuyor dedin ya o yüzden sordum tekrardan. Normalde formattan sonra tüm masaüstüne çöp kutusu harici bir şey olmaması gerek.