Teşekkürlerknight onlineın altındakileri alanbilirsin
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
goat sim de veriyor
Teşekkürlerknight onlineın altındakileri alanbilirsin
Alıntıyı görüntüle
goat sim de veriyor
kara listeye alınca sıkıntı olmaz 24 saate süreceğini sanmıyorum ben yeni aldığım oyunları direkt fast mode da başlattım 30 dakika civarında 30 kart düştü oyunlar 10 lira tutmasa iade ederdim ama 10-15 oyun için tek tek iadeyle uğraşamamBaşkan ban yeme riski var mı? Bi 24 saat deneyesim var.
oyun önerileri çok iyiymiş bu arada sağolasın başka önerisi olan var mı güncel kar ettirenknight onlineın altındakileri alanbilirsin
Alıntıyı görüntüle
goat sim de veriyor
Ben yaptım bunları 20-25 getirdikara listeye alınca sıkıntı olmaz 24 saate süreceğini sanmıyorum ben yeni aldığım oyunları direkt fast mode da başlattım 30 dakika civarında 30 kart düştü oyunlar 10 lira tutmasa iade ederdim ama 10-15 oyun için tek tek iadeyle uğraşamam
oyun önerileri çok iyiymiş bu arada sağolasın başka önerisi olan var mı güncel kar ettiren
aynen hocam bana da o kadar getirdi hemen hemen indirimde çok gözüme çarpan bir şey olmadığı sürece indirimden sonraya bekletmeyi düşünüyorum belki bi 30-40 tl olurBen yaptım bunları 20-25 getirdi
Udgrasmadim sattım valla ya jabsjdbdaynen hocam bana da o kadar getirdi hemen hemen indirimde çok gözüme çarpan bir şey olmadığı sürece indirimden sonraya bekletmeyi düşünüyorum belki bi 30-40 TL olur
Bana 3 saatte düştü ağa .dkara listeye alınca sıkıntı olmaz 24 saate süreceğini sanmıyorum ben yeni aldığım oyunları direkt fast mode da başlattım 30 dakika civarında 30 kart düştü oyunlar 10 lira tutmasa iade ederdim ama 10-15 oyun için tek tek iadeyle uğraşamam
oyun önerileri çok iyiymiş bu arada sağolasın başka önerisi olan var mı güncel kar ettiren
benimde fast modda 1-1.5 saat arası düştü oyunlar pahalı olsa iade ederdim de uğraşasım yokUdgrasmadim sattım valla ya jabsjdbd
Bana 3 saatte düştü ağa .d
Bunlar dışında aldığın oyun varmı kütüphaneye ekliyim kasarım bidahaki indirimlerdebenimde fast modda 1-1.5 saat arası düştü oyunlar pahalı olsa iade ederdim de uğraşasım yok
koleksiyon kartı olan oyunlara girip fiyatı en düşüğe alıp 1 lira altı ne varsa alacağım şimdikilerin satılmasını bekliyorumBunlar dışında aldığın oyun varmı kütüphaneye ekliyim kasarım bidahaki indirimlerde
once in yaissor tarzı oyun lazım sadece o oyundan yaklaşık 8 liralık kart düştü totalde şimdiye kadar gördüğüm en sağlam oyunBunlar dışında aldığın oyun varmı kütüphaneye ekliyim kasarım bidahaki indirimlerde
Banada dombili abi çıktı 1,70 filan veriyorkoleksiyon kartı olan oyunlara girip fiyatı en düşüğe alıp 1 lira altı ne varsa alacağım şimdikilerin satılmasını bekliyorum
once in yaissor tarzı oyun lazım sadece o oyundan yaklaşık 8 liralık kart düştü totalde şimdiye kadar gördüğüm en sağlam oyun
Öyle yapmak mantıklı mı ya bazı oyunların kartı 20 krş zor ediyor 1 liralık oyundan 3 tane çıksa sıkıntıkoleksiyon kartı olan oyunlara girip fiyatı en düşüğe alıp 1 lira altı ne varsa alacağım şimdikilerin satılmasını bekliyorum
once in yaissor tarzı oyun lazım sadece o oyundan yaklaşık 8 liralık kart düştü totalde şimdiye kadar gördüğüm en sağlam oyun
bilemiyorum ki hocam en kötü indirimden sonra satarım diye düşündümBanada dombili abi çıktı 1,70 filan veriyor
Öyle yapmak mantıklı mı ya bazı oyunların kartı 20 krş zor ediyor 1 liralık oyundan 3 tane çıksa sıkıntı
Ben araştırdım biraz çünkü emin olamadım yapmadım o yüzdenbilemiyorum ki hocam en kötü indirimden sonra satarım diye düşündüm
o zaman bende yapmayayım güzel oyun bulunca haber verirsen sevinirimBen araştırdım biraz çünkü emin olamadım yapmadım o yüzden
Idle Master kullanmadan direk arkada açık bıraksak ne olur? Zupları öyle yaptımBu oyunları kastım 13 lira var idle dadyden yapıcam varmı şöyle liste 20 liraya kadar çıkarım envanterda kart dolu
Koleksiyon kartı veren oyunları rastegele almak ne kadar mantıklı şöyle 1 liraya kadar olanlardan
Alıntıyı görüntüle
Konu dışı ama benim masaüstü foto da aynıAlıntıyı görüntüle
dediğin oyun yok ve 7-8 lira olmuş hentai oyunları aldım 9 tane bakalım kaç lira gelicek