Koleksiyon kartlarını oyunları yüklemeden ve oynamadan, düşürmeni sağlayan bir program. Evet, güvenilir. @Emir Aydın 'ın bu konuda rehberi var. Herhangi bir sorun varsa cevaplayabilirim.Tam olarak ne bu idle master ? Güvenilir bişey mi ?
3. parti yazılımların güvenirliğini bilemeyiz sonuçta Steam'ın uygulaması değil bir şey değil ancak şu ana kadar sorun yaşayan bir kullanıcı görmedim. Kendimde 3-4 senedir kullanıyorum.Tam olarak ne bu idle master ? Güvenilir bişey mi ?
nerden indiricem bu iddlemasterı3. parti yazılımların güvenirliğini bilemeyiz sonuçta Steam'ın uygulaması değil bir şey değil ancak şu ana kadar sorun yaşayan bir kullanıcı görmedim. Kendimde 3-4 senedir kullanıyorum.
Rehber - Steam Idle Master ile Para Kazanma
Forumda bir çok kişinin Idle Master'a merak saldığını fark ettim ve bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Steam hesabınızda 5 dolarlık bir harcama yapmış olmanız gerekiyor, aksi takdirde kart düşürme özelliği açılmaz. Koleksiyon Kartları Nedir ve Ne İşe Yarar? Steam'de bir çok oyunda belli...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Idle Master Kullanım Rehberi
Hepinize Merhaba ilk rehberimde size Idle Master ile Steam Koleksiyon Kartlarından para kazanabileceğinizi göstereceğim. 1.Idle Master Nereden indirilir? Burada bırakacağım linkten indirip göstereceğim adımları takip edebilirsiniz İndirme Linki Linke bastıktan sonra kırmızı ile işaretlediğim...forum.donanimarsivi.com
nerden indiricem bu iddlemasterı