Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
ben bir yazılım ile lisansladım
Şimdi şöyle bir durum var çektiğin keye göre update alma durumu eğer gerçekten bir abi gidip idm in kendi serverlarinden keyleri çekmiyor ise geçmiş olsun pcn de virüs varben bir yazılım ile lisansladım
uzun zamandır arkadaşlarım dahil kullanıyoruz sorun yokjdownloader vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi şöyle bir durum var çektiğin keye göre update alma durumu eğer gerçekten bir abi gidip idm in kendi serverlarinden keyleri çekmiyor ise geçmiş olsun pcn de virüs var
Virüsün olması bilgisayarında bir problem yaratması anlamına gelmez ki ? sadece bilgilerinin hepsini gönderen bir track vardır sen anlamazsın bile ya da ani fps düşmeleri fazla internet kullanımı ping gibi sorunlar olabilir belki zombi bilgisayardır bu nasıl bir argüman haniuzun zamandır arkadaşlarım dahil kullanıyoruz sorun yok
fps düşmesi internet kullanımı ping gibi sorunlar yok, ayrıca düzenli olarak malwarebytes ve kaspersky ile taramalar yapıyorum bir şey çıkmıyor. Yıllardır bazı program ve oyunları korsan kullanıyorum hiç bir şey olmadı.Virüsün olması bilgisayarında bir problem yaratması anlamına gelmez ki ? sadece bilgilerinin hepsini gönderen bir track vardır sen anlamazsın bile ya da ani fps düşmeleri fazla internet kullanımı ping gibi sorunlar olabilir belki zombi bilgisayardır bu nasıl bir argüman hani
detaylandırır mısın ben de yapimben 10 yıldır trial kullanıyorum. Yılı 2030 a alıp Kurulumu internetsiz yapıyorum. Sonra lisans servisinin internete bağlanmasını engelleyerek tarihi geri alıyorum. 7 yıl 1 ay kullanım kazanıyorum :d