İdm ürün anahtarı hakkında

wruno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
96
İdm i crackli kullanıyordum elimde yeterli para yoktu. Şimdi elime para geçti hak geçmemesi için ömür boyu lisans almak istiyorum. Sorum şu kendi sitesinde 450 tl akakçede bi satıcı 330 tl ye satıyor. Buradan alınması uygun olurmu burada bir çalıntı kod mevzusu söz konusumudur?

lacivertbilgisayar dışında kimseden almamalısın. IDM için Türkiye'de tek resmi dispiritör kendileri. Satıcısı lacivertbilgisayar olan herhangi bir sayfadan (n11, trendyol vs) alabilirsin. Fakat fiyatları geçen haftaya göre bile baya artmış. Geçen hafta 330 TL gibi bir şeydi. Kuponla N11'de 290 a düşüyordu. Şuan fiyat artışı yaşamış. Adı bile sağlıklı olmayan bir mağazadan alacağıma fark öder resmi satıcıdan alırdım. Para kısıtlıysa n11 de kuponla biraz daha uyguna düşüyor. Genelde 400 e 40 ve 300 e 30 TL kuponları düşüyor. Öyle almak daha mantıklı. Fiyatının düşmesi için doların düşmesi gerekiyor malesef. Param kısıtlı 330 bana uygun diyorsan kod mu veriyorlar yoksa hesap şeklinde mi bir sor derim. Hesapsa hiç bulaşma. Kod şeklinde verilmesi gerekiyor ürünün. Verilen kod sorunluysa ilgilenirler mi muamma. Dijital ürünlerde muhattap pek olmuyor.

Son düzenleme:
lacivertbilgisayar dışında kimseden almamalısın. IDM için Türkiye'de tek resmi dispiritör kendileri. Satıcısı lacivertbilgisayar olan herhangi bir sayfadan (n11, trendyol vs) alabilirsin. Fakat fiyatları geçen haftaya göre bile baya artmış. Geçen hafta 330 TL gibi bir şeydi. Kuponla N11'de 290 a düşüyordu. Şuan fiyat artışı yaşamış. Adı bile sağlıklı olmayan bir mağazadan alacağıma fark öder resmi satıcıdan alırdım. Para kısıtlıysa n11 de kuponla biraz daha uyguna düşüyor. Genelde 400 e 40 ve 300 e 30 TL kuponları düşüyor. Öyle almak daha mantıklı. Fiyatının düşmesi için doların düşmesi gerekiyor malesef. Param kısıtlı 330 bana uygun diyorsan kod mu veriyorlar yoksa hesap şeklinde mi bir sor derim. Hesapsa hiç bulaşma. Kod şeklinde verilmesi gerekiyor ürünün. Verilen kod sorunluysa ilgilenirler mi muamma. Dijital ürünlerde muhattap pek olmuyor.
bu satıcının 850 satışı olmuş ayrıca kendi web siteside var yani kod tarafında sıkıntı cıkacagını sanmıyorum yorumlarıda okudum. benim aklıma takılan dinen uygun olmaması için bir engel varmı. tabii ki bir ürünü birden fazla kişi satabilir ama dijital bir kod bu o yüzden emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

örnegin kaçak windows etkinleştirme kodlarının internette satılması gibi

Güveniyorum diyorsan, kodların bir cihazda aktive edileceğini söyleyebilirim. Yani sana verilen kodu başka biri kullanamaz. IDM tarafından otomatik blok konuluyor. Sen bile iki bilgisayarda aynı anda kullanamazsın. Kodlar tek bilgisayar için geçerli ,için rahat olsun. Yalnızca bilgisayarına format atma yada diğerinden tamamen silinme durumunda tekrar kullanılabilir hale geliyor.

Bence fiyat öyle ahım şahım bir indirim olmuyorsa kendi sitesinden almanızı öneritim zaten suan tr yetkili firmada fiyat aynı. Geçenlerde kaspersky ile sorun yaşamıştım lisans anahtarımı perakende satıcıdan aldığım için yardımcı olamayacaklarını, siteden alınsaymış yardım edebileceklerini söylemişlerdi. Gerek yok o yüzden gerekirsr 3-5 daha pahalı olsun ama yıllar sonra muhattap bul.

akakçedeki satıcıdan 340 tl ye aldım bir problem çıkmadı teşekkürler mesajlarınız için

Geri