İEM kulaklık önerisi

ImWels

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2000
ben şuanda hyperx cloud 2 kullanıyorum bunu kardeşime verip bir iem kulaklık almak gibi bir niyetim var ses kartım yok belki hyperx
in ses kartını kullanabilirim oynadığım oyunlar çoğunlukla cs2 valorant gibi oyunlar hikaye oyunları da oynarım bana 2000tl bütçe ile güzel bir iem önerir misiniz?

2600'e wraithte kefine klean var. Amaç ses kasmaksa bütçesindeki en iyilerden.
Ben de düşünüyorum indirime girer de alırsam izlenimlerimi yazarım.

ya bende wraith modellerini düşünüyorum ama aklımda şöyle bi soru var. HyperX Cloud III gibi bir kulaklık mı yoksa wraith sense pro tarzında bir kulaklıkla mı daha iyi ses kasarım. Escape from tarkov tarzında oyunlar oynadığım için ses kasmak aşırı önemli benim için. Hazır bu konunun altında beni de aydınlatabilirseniz çok sevinrim.

ben şuanda hyperx cloud 2 kullanıyorum bunu kardeşime verip bir iem kulaklık almak gibi bir niyetim var ses kartım yok belki hyperx
in ses kartını kullanabilirim oynadığım oyunlar çoğunlukla cs2 valorant gibi oyunlar hikaye oyunları da oynarım bana 2000tl bütçe ile güzel bir iem önerir misiniz?
wraithin kendi ürünü sensei iem var şuan indirimde galiba ses kartlı olan versiyonuna yani typc olan modeline çok güzel diyorlardı bir bak istersne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bende wraith modellerini düşünüyorum ama aklımda şöyle bi soru var. HyperX Cloud III gibi bir kulaklık mı yoksa wraith sense pro tarzında bir kulaklıkla mı daha iyi ses kasarım. Escape from tarkov tarzında oyunlar oynadığım için ses kasmak aşırı önemli benim için. Hazır bu konunun altında beni de aydınlatabilirseniz çok sevinrim.

iem kulaklık sevip sevmemen önemli ben kullanamıyorum mesela kullananlarda bir süre sonra kulak ağrıtıyor diyorlar ama direk kulağa girdiği için ses kafanızda dönüyor o yüzden mükemmel ses kasılıyor

hocam aldın iem kulaklık, aldıysan tavsiyen var mı
daha almadım 2 tane alıcağımın kulaklık ta tükenmiş gelmelerini bekliyorum ama şuan aklımda kefine klean var o da olmazsa moondrop chu 2 var bekliyorum gelmelerini

daha almadım 2 tane alıcağımın kulaklık ta tükenmiş gelmelerini bekliyorum ama şuan aklımda kefine klean var o da olmazsa moondrop chu 2 var bekliyorum gelmelerini
Ben EW200 aldım, isterseniz geldiğinde test edip size yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri