Neler Yeni

İhtiyaç sahibi vatandaşlarla alay eden çalışan

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@Fevkelade1i bunu da CHP yaptı dimi?
Hocam, bu tip insanlar her partide olur. Milyon defa yazdım, partiden böyle bir mahlukatın çıkması sorun değil. Bu mahlukat çıktıktan sonra, parti yetkilisi olarak verdiğin tepki önemli...

Eğer ki bu kadının işine son verilmese, parti yetkilileri tarafından korunsa, bende eleştiririm. Fakat yetkililer anında müdahale etmiş. İşine son verip, soruşturma başlatmış.

CHP'nin içindeki tecavüzcülerin bile korunduğu oluyor. Alkollü araba sürüp, bir çifte çarpan Maltepe Belediye başkanını bile koruyorlar.

AKP’li Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Fatma Yüksel’in, yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosu sosyal medyada büyük tepki gördü.

Video, kadın personelin gülerek “Bismillahirrahmanirrahim” demesiyle başlıyor. Ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe metnini değiştirerek, “Ey Türk gençliği, naber?” diyerek dalga geçtiği görülüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, Fatma Yüksel isimli çalışanın işine son verildiği ve hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

(Ben bu suç duyurusundan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum neyse)

Dalga geçtiği video :

Kaynak : https://tr.euronews.com/2021/05/25/...slarda-alay-eden-cal-san-gorevden-uzaklast-rd

Metni bile okuyamıyor, hitabet yeteneği düşük.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kendini rezil edip işinden olmuş tam enayiymiş
Muhtemelen olduğu işe torpille girmiştir, kendisi emek vererek okumuş biri böyle olmaz zaten, en kötüsü ülkede bunlardan bir sürü var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom