Siz bilirsiniz hocam. Benim önerim Acer'dan yana.iiyama almicam hocam zaten bilinmeyen marka kıyaslamıyorum hp alıcam sanırım.
Siz bilirsiniz hocam. Benim önerim Acer'dan yana.iiyama almicam hocam zaten bilinmeyen marka kıyaslamıyorum hp alıcam sanırım.
hocam kavismi daha iyi düz ekranmı ?Siz bilirsiniz hocam. Benim önerim Acer'dan yana.
Hikayeli oyun mu oynayacaksınız? Yoksa FPS oyunu ağırlıklı mı oynayacaksınız?hocam kavismi daha iyi düz ekranmı ?
fpsHikayeli oyun mu oynayacaksınız? Yoksa FPS oyunu ağırlıklı mı oynayacaksınız?
O zaman Düz Ekran alınması daha mantıklı.
hp iyidir dimi ölü pikselde ?O zaman Düz Ekran alınması daha mantıklı.
Ölü piksel şans işi biraz da. Garanti veremiyorum o yüzden.hp iyidir dimi ölü pikselde ?
hocam 14 gün içinde iade etsem kabul etmiyorlarmış doğrumuÖlü piksel şans işi biraz da. Garanti veremiyorum o yüzden.
hocam dediğim gibi iade almazlar diye korkuyorumAdını hiç duymadım ben olsam acer nitro serisi veya asus tuf serisi tercih ederdim.
Ölü piksel garantisi oluyor bazı markaların. HP'de var galiba o.hocam 14 gün içinde iade etsem kabul etmiyorlarmış doğrumu
asus almayı düşünüyorum.Ölü piksel garantisi oluyor bazı markaların. HP'de var galiba o.