İnceleme Ikea Utespelare Oyuncu Masası

Bu ürün adına konuşmam gerekirse öyle

Bir de yükselip alçalması güzel fakat sürekli yapabileceğiniz bir durum değil yani ayarları alyan ile vidaları çıkartıp o şekilde ayarlamanız lazım eksiler kısmında belirttim
Masayı zaten sürekli ellemezsin ya. Ben şahsen masamı yüksek buluyorum bi' 5-6 CM kısaltma şansım olsa ömür boyu öyle kullanırım :D

Benim de öyleydi hocam ama o taksitler işten çıkarsam ailemi yoracağı için hepsini kapattım
Herkesin bütçesi işte yapacak bir şey yok maalesef şuan evli değilim aile evindeyim paramı birikiyorum kendi ihtiyaçlarımi kendim alıyorum spora yazilicam kendim odicem vs bütçe yönetimi çok önemli

Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş.

Herkesin bütçesi işte yapacak bir şey yok maalesef şuan evli değilim aile evindeyim paramı birikiyorum kendi ihtiyaçlarımi kendim alıyorum spora yazilicam kendim odicem vs bütçe yönetimi çok önemli
Kesinlikle hocam katılıyorum

1300 liraya bu masanın sunamadığı ekstra olmazsa olmaz neyi sunuyor da 7500 lira anlamadım :D bunu 600 liraya almıştım gram sallanma gıcırtı vs yok çok sağlam ve kocaman açıkçası 7500 verilmez ki ona
Derinlik farkı var 20 cm bende de 32 inch monitör masa konusunda oldukça kararsız kaldım tavsiyelere açığım. 80 cm derinlik sadece ikeada gördüm.

Derinlik farkı var 20 cm bende de 32 inch monitör masa konusunda oldukça kararsız kaldım tavsiyelere açığım. 80 cm derinlik sadece ikeada gördüm.
20cmlik aynı boyutta sunta kestirip uzatma yapılabilir alttan 2 tane menteşe ile tutturulup sağlam da olur açıkçası toplam 1500 liraya halledilir ama gidip ona 7500 verilmez derinlik farkı var diye..

bana geriğinden daha pahalı gibi geldi ama masa güzel
Gerekli parçaları bulsam sanayide yaparım ben bunu (masa planları,seçeceğim tahta o file falan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20cmlik aynı boyutta sunta kestirip uzatma yapılabilir alttan 2 tane menteşe ile tutturulup sağlam da olur açıkçası toplam 1500 liraya halledilir ama gidip ona 7500 verilmez derinlik farkı var diye..
Sunta sağlam olmaz mdf kestirmesi gerek kaliteli ve sağlam olması için dedem marangoz ordan biliyorum az çok suntanın ömrünü kalitesini en kaliteli sunta Kaliteli mdfnin yanından geçemez mesela

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,308
Üyeler
175,191
Son üye
xredband
Geri